Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je ľahké vládnuť tomuto ľudu!

alebo o čom to je, keď sa každý týždeň "párovalo"?

Poviem vám, že keby toto moja omladina pozerala, tak sa vážne zamyslím nad ich výchovou. Ale, našťastie, majú programy tohto tipu hlboko v paži.

Rajský hotel, ktorý mi sem tam vbehol do reklamy, občas som nevypla hneď telku po Kostičke, takže som mala česť uzrieť kúsky z programu, na ktorý sme sa prakticky poskladali všetci. Bordel. Sorry, ale ako inak mám nazvať niečo, kde sú nútení mladí ľudia meniť každý týždeň partnera v posteli, pre lepšiu šou ohovárať, intrigovať, podrážať sa navzájom... Prostitúcia tomu hovorím preto, lebo ide o peniaze. A keď sa "páruje" niekto pre peniaze, tak je to prostitút a prostitútka. A fertich!

A to by ešte nebolo najhoršie. Najhoršie na tom je, že sú u nás ľudia, ktorí to vážne aj pozerajú!! A baví  ich to!! Ľudia s plytkými záľubami a snáď jedinou životnou métou - dostať sa do reality šou...

Ale kto si zráta dôsledky pre život? Čo bude po ich návrate domov, ako sa bude správať mama k dievčine, ktorá si to na obrazovke rozdávala s mládencom, ktorého spoznala pred dvomi dňami?

A čo ak Anička ( to som si teraz vymyslela) z tejto reality šou jedného dňa dozrie a bude sa uchádzať o nejaké dôležité miesto? Zamestná ju niekto serózne po  tom, ako bola verejne prezentovaná ako intrigánska mrcha?

Alebo Miška (opäť vymyslené meno, lebo neviem meno ani jednej z nich) zatúži  po rodine, po deťoch a slušnom manželovi. Ktorý potencionálny manžel zatúži mať vedľa seba stvorenie, verejne  ožužlané a ochytané za peniaze?

Dnes sa objavili správy, že do raja im vtrhla ozbrojená ženská a celý bordel sa musel spakovať domov. Nepoznám tú paniu, ale vďakabohu  za ňu!

Aby ste sa nikdy nestali ľahkou korisťou vám praje Mata Hari...


prominenti na dereš | stály odkaz

Komentáre

  1. dobre
    napisane MH,ja sa tiez cudujem,preco tam ludia dobrovolne lezu-kvazi obhajit sa to da,ze pre prachy,no budiz,ked si niekto nevie inak zarobit,ale vacsou zahadou ostava,ze preco to pozeraju-zadarmo,na to ma uz aliby nenapadaju.aj ja som videla nejake ukazky,ked skoncil nejaky program a nechcelo sa mi lovit ovladac,aby som okamzite prepla,alebo ked som cakala na nejaky dalsi a prepla som na onen kanal skor.je to nuda jak hovado,nech sa tam paria krizom krazom a intriguju jak chcu,nuda,nuda,nuda....:-)
    publikované: 16.05.2012 12:21:02 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. špinavé bahno
    Inak sa šou tohoto typu nedá nazvyť. Ale čo čakať od úbohej JOJky. Zvolili si cestu takýchto programov pre úchylov ktorí to dokážu sledovať..
    publikované: 16.05.2012 14:16:35 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Krásny tiger
    ja rada mačkovité šelmy
    myslím že tá chuderka korysť, čo tigria šelma žužle, sa určite bránilo a bežalo

    Ľudia sú prečasto oveľa rozumovo jednoduchší ako zvieratá, v tom pochyby žiadne.
    publikované: 16.05.2012 14:17:58 | autor: baladína (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Korysť
    opravujem korisť sa určite bránila a utekala
    to od hladu
    ale hen krvavý steak by som nezhltla ani keby sa uhladujem
    publikované: 16.05.2012 14:21:46 | autor: baladína (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Bonnie
    vždy som vedela, že si moja lrvná skupinka... keby sa aspoň párili, že pekne, človek by pozrel, niečomu sa priučil....ale toto...
    publikované: 16.05.2012 14:23:32 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Belinko
    a potom sa čudujeme, že nás vláda okráda, ale čo by nie, keď ľudu stačí toto....
    publikované: 16.05.2012 14:24:25 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Baladína
    ako pekne si to napísala... a tigrík žuje koníka - viem, znie to kruto, ale to z tých koníkov, čo ich vlak zrazil, aby nemuseli platiť kafilériu, tak sa kŕmia tigríky....
    publikované: 16.05.2012 14:26:07 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  8. mh,
    ponuka sa este otazka,ci dramaturgia nema sudnost,ale ono to skor bude v cislach sledovanosti-program moze byt hocijaky dobry,ked nema sledovanost,zarezu ho.a moze byt hocijako debilny a plytky,ked sa najde dostatocne velka skupina pakov,co to sleduju,tak tv ten program nestiahnu.takze ake clovek moze mat iluzie o spoluobcanoch?:-(
    publikované: 16.05.2012 14:37:25 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Bonníčku
    veď to, aspoň im vychádza prieskum, že národ rozumu nemá, a tým sa ubezpečujú, že ho môžu pekne odrbkávať....:-)
    publikované: 16.05.2012 14:51:45 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. ale prečo
    píšeš, že na nejaký program na súkromnej tv sa poskladali všetci ?
    prachy tam poskladali zadávači reklámi, nie ?
    či myslíš že tie prachy na reklamu zaplatia tak či tak ľudia
    lenže ja napr. väčšinu tovarov, čo reklamujú, absolútne nekupujem
    publikované: 16.05.2012 15:52:44 | autor: baladína (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Baladína
    náhodou, taký prípravok klasický na riady je fasa, ale o tom potom, kolečka sa obracajú a všetko so všetkým súvisí, keď zúrim, všetci sú na vine...:-)
    publikované: 16.05.2012 21:35:22 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Mata hari,
    všetky tieto novodobé šouky sú blbosť. Človek tam stráca svoju dôstojnosť. No zväčša sa tam hlásia podľa mňa ľudia s nižším iq. Ide peniaze a za peniaze sú schopný sa zapredať aj nechutnej šou..
    publikované: 17.05.2012 10:09:36 | autor: yola (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Yolka
    ale potom sa čudujú, že sa rovnako zapredávajú aj štátnici, politici... nemvodí, my si svoju dôstojnosť necháme a pokúsime sa vyrovnať skóre...aj keď....
    publikované: 17.05.2012 11:59:43 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. Ešte že mi nefunguje televízor
    a vidím, že niet sa prečo zháňať za opravárom, akurát, tých pollatkov je mi ľúto...
    publikované: 18.05.2012 21:02:58 | autor: KameliaB (e-mail, web, autorizovaný)
  15. Kamelka
    odych od telky je fasa, pamätám si sťahovanie a tiež pár mesiacov bez telky a potom len takú malinkú s tromi programami, deti síce trpeli, ale bolo fajn.... ale na druhej strane, hudobné óčko na plné gule pri varení rozprúdi krv v žilách....:-)
    publikované: 20.05.2012 09:39:07 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. Matke Harke
    Rozčulovala si sa takto aj na Vyvolenými? Lebo tu ide o podobný princíp. Ide tam banda pakokotov (prepáč, inak to vyjadriť neviem), vyberajú tam posledných feťákov, ale preboha! To si si ešte nezvykla?
    Ak však máme byť trochu i objektívny, tak to nie je o sexe. 90% dievčat, tam ide s tým, že sex mať pred kamerou nechce a niežeby som to pozerala (občas, dobre), ale JOJka to našťastie vysiela po 22:00 hod., kedy by -milá MataHari- mali už Anička a Miška spať. ;)

    Ok, ok! Nič som ti týmto komentárom nepovedala, zhrniem to šak do jednej vety. "Nepozeraj to, ak sa ti to nepáči. (druhá veta, prepáč) Bohužiaľ sa tu nájdu i taký, ktorých to baví, ale s tým nič nenarobíš, špehovanie-TO JE NAŠE!"
    publikované: 20.05.2012 16:17:24 | autor: incredible (e-mail, web, autorizovaný)
  17. Incredible
    tááák si ma krásne nazvala, milé...:-)... nie, nešpehujem, ako píšem v článku, reklamy vstúpia do oka i do ucha, a na také programy si neviem zvyknúť, už som taká nepružná, kruci, aj skúšam meditácie, že zvyknem si, zvyknem... a prdky! Nepomáha to!..a dobre, že Miška a Anička už spia po 22 hodke, bo tá moja omladina je už predsa len väčšia a za živý svet nie a nie zaliezť do kutlochu, aj keby mali za počítačom zaspať......
    ale najprv to jojka začala v hlavnom programe vysielať, hneď po paneláčiku, ale asi nás počuli, ako ticho, niekedy aj nahlas hrešíme s Matahárom, tak nám vrátili Kostičku, lebi síce sex je fasa, ale poriadna vražda je raz poriadna vražda!
    publikované: 20.05.2012 18:47:58 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014