Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Veľký zlom

Mesidž is klír

Štyri roky pomáhala novinárovi Julianovi Assangeovi sieť jeho spolupracovníkov získavať pre WikiLeaks dôležité informácie o súčasnej plutokracii. Tento rok sa im podarilo dostať na svetlo hodnotné dôkazy o skutočnom charaktere americkej kultúry. Po otriasajúcom videu, na ktorom americkí vojaci v Iraku vraždia len tak, z pasie civilistov prišli na rad tajné dokumenty americkej diplomacie. A navyše prísľub, že začiatkom roka 2011 WikiLeaks zverejní internú korešpondenciu istej veľkej banky. Juj. Americké vraždenie? Oukchej. Špinavé zákulisie americkej takzvanej diplomacie? Oukchej. Ale banky? BANKY? Vynášať tajomstvá najväčšieho božstva na amerických nebesách, ktoré je zosobnením samotného chlpatého Jahveho?

A tak sa začala poľovačka. Webový provokatér podrýva svätú vojnu proti teroru! Ohrozuje americké životy! Má na rukách krv! Assassinate Assange!

Aj istý Tom Flanagan, inak takto poradca kanadského premiéra, je toho názoru, že Assangea treba zavraždiť. Povedal to nie potichu, na nejakom ich insiderskom mecheche, ale pekne nahlas pre CBC News Network.

 Zatiaľ neboli zverejnené všetky materiály, ktoré má Assange k dispozícii, pretože musí prenášať WikiLeaks ako kočka mladé zo servera na server, ale z toho, čo je vonku, si Európania všimli podstatné: USA NIE SÚ PRIATEĽ EURÓPY. Pre nás, čo tu konzistentne dlhodobo tvrdíme, že USA nikdy priateľom Európy neboli, to nie je nič nové. Ale špeciál v ostbloku je toto zistenie ešte stále pre množstvo ľudí prekvapením. Naivkovia, ktorých politruci kŕmia mýtmi o tom, ako Amerika Európu neustále zachraňuje, ochraňuje a hýčka, utrpeli zo zverejnenej internej korešpondencie US diplomacie šok. Takto sa predsa priatelia o svojich spojencoch nevyjadrujú. Takto sa predsa priatelia nesprávajú. Je jedno, čo o nás hovoria vo svojich diplomatických správach Rusi, čo hovoria Čínania. To nie sú naši priatelia. Ale Amerika? Amerika?!

Nastal deň veľkého zlomu a nič na tom nezmení žiadne Clintonkine obkecávanie. Milióny proamerickou propagandou odchovaných Európanov uvideli v plnej paráde perfídnosť americkej politiky a zákonite si položili otázku: kto sú potom tí smradi, ktorí tu, u nás, agresívne razia proamerickú politiku - politiku štátu, ktorý NIE JE naším priateľom? Smradi sa aj veľmi rýchlo ozvali. Na rozdiel od Flanagana síce títo pokrytci otvorene nežiadajú zavraždenie Assangea, ale my dobre vieme, že ak ho niekto nazve "škodnou" - škodná sa strieľa.

Kiež by raz WikiLeaks zverejnili aj tajnú prepytujem diplomatickú korešpondenciu z amerických archívov pred Druhou svetovou vojnou, počas nej a roky po jej skončení, keď sa formovali základy dnešného sveta podľa Dubyiu. Všetko by bolo ešte jasnejšie.

----------------------------------------------------------------------------------------

A inak čo nové? 

Pre tých, čo ľutovali skrachovanú úžasnú (voči Európe priateľskú) krajinu: názov ulice si môžete voľne prepísať podľa jednotlivých európskych štátov.

 A pre tých, ktorí po srdcervúcich apeloch prispeli ťažko zarobenými peniazmi na Haiti - špinavý zadný dvor Ameriky: Organizácia spojených národov (jej splnomocnencami pre Haiti sú mimochodom Bush a Clinton) zúfalo hľadá zámienku, ako z amerického zadného dvora potichu vypadnúť.

  

Na záver materiál na úvahy o dobe nedávno minulej. 1994-2002. Všetko to bolo predávané na VEREJNÝCH aukciách s pohŕdavým uškľabkom, že  Rusko možno beztrestne vykrádať. Názor na Slovensko bol rovnaký. Pardon - na Slovensko tento názor stále rovnaký JE.


Peri fyseos anthropu - O ľudskej prirodzenosti | stály odkaz

Komentáre

  1. Nechcem teraz zoširoka rozoberať
    otázky súvisiace s potápaním prehnitého impéria, ani k tomu nevyhnutne prislúchajúci chorál pištiacich potkanov, skôr by ma zaujímali lokálne išjúz.
    Dnes ráno mal Chmelár na Pravde aktuálnu agitku na tímu Wikileaks, kde sa bez zbytočných škrupúl pustil do mongola Šebeja, dlho sa to ovšem na titulke neudržalo. Ten mimochodom o sebe kedysi rád tvrdieval, že mu celá rodina uhynula v lágroch. Cítim, že lže jak když tiskne. Tak keby o tom niekto vedel niečo bližšieho, bol by som mu velice povďačný.
    publikované: 05.12.2010 16:56:12 | autor: idar (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Všetkých jeho 58 strýkov
    ktorých nikdy nevidel, ale veľmi mu chýbajú skončilo v holoholo plynových komorách len preto že sú židkovia, lebo im závideli ich nadmiernu múdrosť a bohatstvo. Klamú až sa z ich boľševických hláv dymí.
    Keby aj boli pravdou jeho slová, svedčia len o primitívnom exhibicionizme, chce presviedčať o veľkom nešťastí v jeho rodine, vyrozprávať nám slzavý príbeh ako vrahúň stratil príbuzných. A či azda smrť bola jediným skutkom ich života? Čo dobré vykonali, komu pomohli? Či nie sú vinní svojimi génmi na úbohej prítomnosti Šebeja?
    Parazitovanie na mŕtvych je odporné, má vzbudzovať ľútosť a akúsi nedotknuteľnosť, preto ju vyťahujú len pochybné skupiny.
    Niekoho zvalcuje auto a už sa dovalia príbuzní a domnelí príbuzní a domnelí príbuzní domnelých príbuzných a požadujú tvrdé tresty a samozrejme tučné odškodnenie k tomu. Ako sa vôbec opovažujú sebeckí niktoši žiadať niečo pre seba, hoci sa ich ten skutok vôbec netýka.
    K takejto skaze sa priradil šebej aj so svojimi rozprávkami.
    Zvrátená židovina postihla aj árijcov, ktorý ináč sú vraj proti židobande, 6 miliónovú lož tvrdo popierajú ale vôbec sa nehanbia nafukovať počty obetí v Drážďanoch a nielen tam, pravda im nevyhovuje a s 250000 sa im lepšie vzlyká nad osudom úbohých Nemcov, ktorí trpeli bez príčiny.
    Zradili árijského ducha, stali sa duchovnými židmi, ktorí by len chceli odkopať židolúzu, aby len pre seba získali právo fňukať a vymýšľať čísla.
    publikované: 05.12.2010 20:18:19 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Myslím, že nezáleží na jeho príbuzných,
    veď je isté, že všetci zahynuli (v lágroch), až na tých, ktorí nezahynuli.
    (Gold nad zlato).

    Podstatné je, že nazýva politických oponentov "škodná" a "blázon" a chcel by ich strkať za mreže - asi do lágrov.
    Zrejme bez súdu - veď že sú vinní, je podla neho jednoznačné.

    Pochybujem, že nejaké info získaš, Idar, a aj tak neviem, na čo by to bolo.

    Fon, čo sa týka počtu povraždených v Drážďanoch ( a na stovkách iných miest), trocha máš pravdu - za prvé, kedže presné čísla nie sú, používajú sa odhady, a za druhé, hrá sa tá istá hra, akú zaviedla vyplakávacia mafia. Ale to si nepomôžeš, musí sa hrať podla pravidiel doby. Toto nie je zradenie žiadneho ducha.

    Okrem toho, "ducha" ani nemožno tak ľahko zradiť - ten je daný reálnymi faktormi, aj biologickými, a tie sa menia podla svojich zákonov.Nie sú určované ľubovolou - naopak, oni mentalitu určujú. V akom stave je populácia napríklad v dnešnom Nemecku sa ovšem uvidí až potom, keď sa zmení či uvolní paradigma.

    publikované: 05.12.2010 20:49:33 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Kurvahošigutentag
    Kým sa zlepencká čvarga háda o prokurátora či lepšie povedané o to, kto z nich je väčšia chamajda zákerná podtrazácka (v§čšiu komédiu zrejme nik z nás nevidel),
    tlstý fúzatý gulatohlavý sedlák považujúci sa za uralofína z postu ministra odobril, že republikovú pôdu budú môct skupovať cudzinci.

    A tak okrem jeho kmeňových príslušníkov zrejme onedlho sa tu zas po našich lánoch budú preháňaťna koníkoch aj rôzna tá hapspurkhovksá degenrát, kaiser wilhelm fekalie a bohmishe schvejks, okrem iných potkaníkov odvodzujúci šialene svoj pôvod ešte z babylonskych špinavých dier.

    Kurvahošigutntag.

    To treba povedať, napriek môjmu pochopeniu pre poztívne prvky v kultúre na západ od nás a napriek faktu, že všetci z tých južných sedlákov majú slovansko-germánsky pôvod.

    publikované: 06.12.2010 10:04:22 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ..a budeme pestovať tulipány a chodiť v drevákoch ako bludný holanďan..
    http://hnonline.sk/ekonomika/c1-25963740-poda-sa-stava-vyhodnou-investiciou

    goverment debt - až budú všetky štáty bordové, tak marťania, od ktorých si požičiavajú všetky štáty na zemeplacke, budú spokojní a vrndžať ako Emin murko Šunky

    http://sk.wikipedia.org/wiki/S%C3%BAbor:Public_debt_percent_gdp_world_map.PNG

    publikované: 06.12.2010 14:41:31 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ctrl+c,ctrl+v
    http://sk.wikipedia.org/wiki/S%C3%BAbor:Public_debt_percent_gdp_world_map.PNG
    publikované: 06.12.2010 14:45:36 | autor: 14/88 (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. zadlženosť, verzia bez dlžňov:
    publikované: 06.12.2010 15:25:54 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Swiss bank closes Julian Assange's account
    publikované: 06.12.2010 17:48:13 | autor: mirror (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. eretz
    publikované: 06.12.2010 19:01:22 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. o inom, ale dobre
    publikované: 06.12.2010 19:55:06 | autor: burlak (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. Plutokracia
    ovláda svet peniazmi, a tak aj svojich oponentov či nepohodlných ničí peniazmi (resp.ich odobratím, zmrazením konta ...).

    Kým pre oficiálne použitie sily má systém ešte stále formálne zábrany, aj keď čoraz menšie, používať rovnako smrtelnú páku ekonomickej moci sa vôbec nehanbí a neskrýva. Plutokratická totalita - to je najresnejšia definícia systému, v ktorom žijeme.

    Znova treba pripomenúť, že je ohlásený novy leak o bankách a finančnej mafii.
    Mafia - má ale zmysel ešte hovoriť o mafii, keď sa ujme vrcholnej moci?


    Zas musím trocha filozofovať - obdobné procesy (a tragédie) prevzatia moci mafiou sa udiali v histórii x krát a vždy sa to po čase nejako utriaslo, ale tentoraz je zhoršovatelom situácie aj to, že noví fanatici sú plní zdegenerovanej náboženeskej dogmatiky jahvovsko abrahamovskeho primitivizmu. Sefer jecira a podobný odpad na úrovni katolíckych spevnikov a voodo poskakovania okolo špendlíkových figúrok - takíto zas chcú rozhodovať o indoeuropskom svete (zas chcú - ešte nikdy o ňom nerozhodovali vo väčšej miere - a časti sveta, o ktorých rozhodovali, skončili VŽDY ROZKLADOM, ÚPADKOM, HNILOBOU a SMRTOU - viď blízkovýchodná a iná história)

    publikované: 07.12.2010 07:50:05 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. psyops mávajú dvojité aj trojité krytie
    dobre, banky...a čo toto?
    http://afinabul.blog.cz/1012/wikileaks-asanace-internetu
    alebo toto?
    http://www.whatdoesitmean.com/index1426.htm
    počkajme si na Assangeho poistku. Keď prestane fungovať hrozba terorizmu, nová príde z vesmíru. Každý sa niečoho bojí. A kto sa bojí, poslúcha.
    publikované: 07.12.2010 09:19:44 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. Informácie, špinavé informácie a dvojité hry.
    Inštitúcie ako také, akékolvek inštitúcie, sú stále ťažkopádne mechanizmy, ktoré nie sú inteligentné, bystré - nedokážu skonštruovať komplexné dvojité hry (bez ohladu na to, akí šikovní a inteligentní ludia v nich sedia - nezamienať les so stromami)

    1. Wikileaks vznikla bezpochyby autonómne
    2. Nik nedokáže zaručiť autenticitu zverejnených dát, a keď aj, každé také dáta sú manipulovatelné VYBEROM (prečo práve tieto a nie iné) a ČASOM zverejnenia.

    Wikileaks môže dostať zámerne údaje v pravý čas, teda je manipulovatelná, rovnako ako to, že môže mať svoje hranice, za ktoré nemieni ísť, ako každý človek či systém.

    Podobné disidentské inštitúcie často a priam zákonite končia ako kanalzyátor zbytočností, odvádzače energie ku zbytočnej "komunálnej kritike" (= kritika druhoradých blbostí a drobností - mimochodom to, z čoho tento blog obvinil Grigoriy)...

    Ale rovnako isté je aj to, že KECY o tom, že v súčasnosti je Wikileaks nejakým podvrhom "NWO" sú práve cieleným podvrhom inštitucialneho molocha, aby odradil miliony (čast aj naivných) privržencov slobody slova.
    Takejto jednoduchej a primitívnej SPROSTEJ LŽI - áno, to je tak všetko, čoho sú molochy schopné.
    Okrem sprostého najhrubšieho a smrtelného násilia, aby sme náhodou nepodcenili ich nebezpečnosť len pre to, že sú to také sprosté monštrá).

    ----
    Zhrnuté, netrúfam si odhadnúť, dokedy Assange a muži za ním vydržia, a určite nejaka Wiki nenahradí ani slobodné média, ani slobodnú politiku - bacha na prehnané nádeje v tomto smere -
    ale už to, čo predviedli doteraz, je dostatočne pozitívne.

    Podla mňa dokonca to video,
    ako vraždia americké ciciny ludí na ulici v Iraku a podobne, sú dôležitejšie, ako spisky tretotriednych diplomatov.

    Len tak pre pohodlnost jedna ich aktualna adresa
    http://213.251.145.96/
    publikované: 07.12.2010 09:49:27 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. neviem, Arton
    kde je pravda o Wikileaks. Kybernetická vojna je len kúsok obrazu. Iba jedno je isté. Systém a spoločnosť smeruje k zániku. TEOTWAWKI.
    http://www.sott.net/articles/show/219052-Connecting-the-Dots-People-Power-vs-Weapons-of-Mass-Distraction

    publikované: 07.12.2010 10:12:17 | autor: snake_eater (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Jahvovia, bohovia, demoni a ufovia.
    Je nepochybné, že aj po sieti existujú hromady ludrí, ktoí vidia za všetkým čerta. Nemožno sa tomu čudovať - humus sapiens v priemere naozaj nie je výkvet racionality, osudy ludí sú väčšinou tragické (a konieckoncov vždy končia smrťou:), takže sa nemožno čudovať, že si mnohí a často nevedia rady a zauzlujú sa.

    Zaujímavé na tom je to, že takíto ludia, takéto stranky, doteraz nikdy (žiadnemu) establišmentu nevadili.
    Bosorky, satanisti, ufóni, nepristatie na mesiaci, stránky zámerne zbierajúce najbrutálnejšie násielie,(prípadne porno) ... stránky skutočných bláznov, a to často aj evidentne agresívnych a úplne mimo realitu psychopatov nikomu z establishmentu nevadia. "Sloboda slova".
    Prudko začínajú osočovať, vyzývať na zavrteia a na vraždu, na obmedzenie slobody celej populácie a najhrubšie šikanovanie kultúry LEN vtedy, keď ich presne konete do gulí.

    Nahradiť "nepriatelela demokracie" novým "nebezpečenstvom z vesmíru"?
    Nie, Snake Eater, Ufoni, Jahvovia, Ježíši a iní démoni sú najlepším priatelom súčasných manipulátorov.

    PS Mal by si menej chodiť na stránky ako "what does it mean", lebo aj tá najušlachtilejšia ocel, ak je ponorená dlho v kyseline, skoroduje.
    publikované: 07.12.2010 10:30:06 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. TEOTWAWKI je lepšia téma.
    TEOTWAWKI je také isté, ako individuálna smrť.

    Celá historia sveta, a to nie len ludská, ale aj biologická aj geologická, je neustále TEOTWAWKI.

    Tak, ako si preiemrný malomštiak nevedel v 30.tych rokoch predstaviť ruského mužíka strkajúceho červenú handru na strechu Reistágu,
    tak si dnešní MALOmeštiaci nevedia predstaviť blízky zajtrajšok.

    Ale , samozrejme, nejde len o hypotézu vojen.

    Nedávnych 10 cm snehu v Prahe, a šokujúci stav po tom, znova ukázal všetkým , ktorí chcú vidieť, ako je systém čoraz viac zranitelnejší a neschopnejší.

    Okrem toho, je ISTE že súčasný svet je založený na neuveritelne rýchlom konzume (energetického) zdroja, ktorý sa tvoril miliony rokov a a dnes bezpochyby bleskovo mizne NENAVRATNE medzi prstami.

    Ale tu musím zas pozitívne pripomenúť - tak ako akúkolvek evolúciu doteraz vytvárali katastrofy (najlepším takým príkladom, ktorý chcem spomenúť, sú pravidelné pulzujúce doby ladové posledných pár stotisícročí či milionov rokov), ktoré vyselektovali hominida aspoň do takého stavu, v akom je dnes (aj keď to stále nie je bohvie čo, viem :).

    PS. Veľmi sa mi páči, ako tupí američania teraz objavujú to, že existuje martial law, ako aj to ich spomínanie "premysleného a rafinovaného plánu na vytvorenie policajného štátu" :-)) USA bol VŽDY POLICAJNÝ ŠTÁT, od samého začiatku je založený na HRUBEJ SILE, na ZBRANIACH a na ZABIJANI AKEHOKOLVEK PRVKU, ktorý NIE JE KONFORMNÝ.
    Na zavedenie policajného štátu tam veru naozaj netreba žiaden rafinovaný a perfídny plán.
    publikované: 07.12.2010 11:06:31 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. oprava, Reichstag, samozrejme.
    Ten spellcheker na nič neupozorní poriadne. A na čio nemá, to kvíka.
    Ako hovoria naši priatelia:
    Gai lai, mei lai. Mei gai zou, zou le.
    (ale to je naozaj len pre insiderov :-)

    publikované: 07.12.2010 11:11:27 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. sockárska závistlivá lúza by
    chcela spustošiť to čo nepostavila, lebo objekt vyčnieva vysoko nad ich potrhaným nepostačujúcim estetickým vnímaním.
    boľševička radičová vlastným telom chce zabrániť búraniu pko ale kaštieľ by chcela ničiť ako mali židoboľševici vo zvyku.
    Isteže kto žije v ružových buzerantských činžiakoch sa musí cítiť urazený krásou, ale vymýšľať si porušenie zákona len preto, že si dohodu so železnicami majiteľ kaštieľa upravil podľa svojej chuti je prejav malosti žiarlivej spodiny.
    Mali by si psychopati objednať už sfunkčnené židovské buldozéry a ešte aj žiadať platbu za nimi uskutočnenú službu.
    A vreskot železníc, ktorých vlaky sa slimáčia pomalšie ako pred 60 rokmi, a zamestnávajú toľkých zbytočných, ale o to väčšmi dôležitých parazitov je vrchol arogancie.
    Miesto toho, aby svoj zadĺžený železničný špinavý bordel rozpustili sa vyhrážajú, úlohy prečo vznikli neplnia ale mafiánske praktiky na príkaz vlády dokonale spĺňajú.
    Som prekvapený že na krátkom úseku a niektoré linky pôjdu až 160 km rýchlosťou. Ak vytvoria nový južný ťah blava košice so zástavkou v lučenci a budú sa šikovať 350 km za hodinu potom by mali právo riešiť vlastné, teda štátne pozemky, ale ničiť hodnoty, ktoré sami nie sú schopní za celý svoj život ani len pomenovať je prejav divochov.
    publikované: 07.12.2010 20:03:11 | autor: Fon (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Distortion
    publikované: 07.12.2010 20:22:32 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Vidím, Fon, že si pozeral správy.
    490 milionov Eur za 100 km trate,
    úspora - len u 5tich špeciálnych vlakov 8 minút. (slovom OSEM )

    :-)
    Holt, TO je efektivita.


    Niet nad industrialnu spoločnosť :-) ... žial, keď už nemá kam expandovať, vytvára si vlastné úlohy a POŽIERA svoje VLASTNÉ TELO.

    Predpokladám, že to "ušetrenie" 8 minút zvýšilo náš "národný dôchodok" o riadnych pár percent :)
    publikované: 07.12.2010 20:58:09 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. A čo nové za hranicami chotára?
    Na východ, bratia, na východ hľaďme.
    Pre tých, čo postrehli nehodu satelitov Glonass:
    Ruské IL-38 prerušili vojenské cvičenie USA a Japonska
    http://www.rian.ru/defense_safety/20101208/305916458.html
    Totie počty sú uchvacujúce: Japonsko - 34 tisíc vojakov, 250 lietadiel, 40 lodí. USA - 44 tisíc vojakov, 400 lietadiel, 60 lodí a sám George Washington.
    A čo sa Glonassa týče, Američania vždy zabudnú na ruskú tvorivosť, lebo si ju zamieňajú so židoboľševickou lajdáckosťou.
    Roskosmos vydal rozkaz na zaradenie dvoch rezervných satelitov
    http://www.rian.ru/science/20101207/305657429.html
    Glonass-K je pripravený
    http://www.rian.ru/science/20101207/305622699.html
    Do 20. decembra sa skončí hľbková previerka externých organizácií, ktoré sa podieľali na nehode troch satelitov. Môžeme si byť istí, že krysy budú vytiahnuté z kanála na svetlo a sám prezident RF oznámil, že trest bude tento raz exemplárny. Srandy sa skončili.
    publikované: 08.12.2010 04:02:59 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. iny velky zlom:
    publikované: 08.12.2010 23:02:40 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Jo, Sinuhe
    Medzitým som si stihla prečítať aj o prepojení korporácií s vládami a korupcii, ktorou je tento systém prelezený skrz-naskrz. Niežeby to bolo niečo nové, ale nezaškodí poznať detaily
    http://www.guardian.co.uk/business/2010/dec/08/wikileaks-cables-shell-nigeria-spying
    Deltu Nigeru pažravé ropné korporácie úplne zničili.

    ...The cache of secret dispatches from Washington's embassies in Africa also revealed that the Anglo-Dutch oil firm swapped intelligence with the US.
    publikované: 09.12.2010 04:27:52 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. 490 milionov dráha, 400 milonov škodlivý IT systém.
    takto sa živí neustále dlh štátu, lavica, pravica ... všetko jedno... všetci slúžia plutokracii.
    publikované: 09.12.2010 18:52:07 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Ďalších 50 milonov prehráme
    v spore o dialničné mýto - zástupcovia druhej strany robia priamo poradcov ministrovi - sociálnemu prípadu Fígelovi.

    Tak umyť ručičky, nožičky a šup šup do postielky, aby ste zajtra mohli robiť na tieto prachy židobolševikov.
    publikované: 09.12.2010 19:43:58 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. Nenariekajte, zapojte sa
    Zivot je krasny, ale len pre toho, kto vzdy vie ako, s kym, a kedy zo seba robit idiota:

    http://www.youtube.com/watch?v=4W2tsqHKBHw

    Alebo, ako hovori mudrc:

    "It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."
    publikované: 09.12.2010 21:42:59 | autor: S.F. (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. na rade je Vojvodina?
    http://www.fondsk.ru/news/2010/12/08/separatisty-voevodiny-i-es-gotovjat-razdel-serbii.-na-ocheredi-drugie-strany.html

    Podle vojvodinských separatistů neplní Srbsko dohody z 25. října 1918, zakotvené v rezoluci vojvodinské skupštiny „O připojení ke království Srbsko“. Ta garantovala Vojvodině svobodu, rovnoprávnost a rozvoj. Na vině neplnění byl podle nich Miloševič, který učinil Vojvodinu podřízeným subjektem. Separatistům nevyhovuje ani statut Vojvodiny z roku 2009, ani návrat ke dřívějšímu stavu z roku 1974. Ve svých snahách mají separatisté podporu EU. V roce 2011 má být v Bruselu otevřena kancelář Vojvodiny a zplnomocněnci Evropského parlamentu budou kontrolovat naplňování autonomie. Bude to znamenat zvýšení úlohy národnostních menšin v policii a justici. Zde je personou Š. Egereši, předseda Skupštiny Vojvodiny.

    Nyní se diskutuje o projektu Platformy spojených regionů Srbska v čele s Dinkičem. Ten předpokládá rozdělení Srbska na 7 oblastí, vytvoření Veche regionů (35 členů), snížení počtu srbských zástupců na ne více než 200 a přechod na kombinovaný volební systém, který už existuje ve Vojvodině. V roce 2009 byla zřízena kancelář Národní rady, jejímž úkolem je příprava „strategie decentralizace“ (čti rozdělení). Překážkou decentralizace je konstituce z roku 2006. V celé věci se angažuje N. Čanak, který šokuje vydáním maďarských pasů, heslem „s.... na Chorvatsko“ a vydáváním novin „Decentralizátor“ v Srbsku.

    Maďarští separatisté využívají plnou podporu pokrevních spojenců - Maďarska. Přímým ochráncem separatistů je Brusel, který je financuje prostřenictvím fondu „Evropské záležitosti“ ve výši 12 milionů euro. Paralelně se podporuje projekt „Dunajská strategie rozvoje“, jehož završením má být vytvoření Dunajského mikroregionu. Takové jsou perspektivy vojvodinské otázky.
    publikované: 09.12.2010 22:01:42 | autor: burlak (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Vojvodina
    staršieho dáta:
    Pro tento Centr sionisti ihned po bombardování a rozbití Jugoslávie skoupili všechny pozemky Vojvodiny. Však hlavně kvůli tomu byla rozložena Jugoslávská federace. Dnes Vojvodina je soukromý statek Rotschildových toulavých psů, zatímco gojové v zemi, kdysi jim patřící, jsou pouhý dobytek.
    http://afinabul.blog.cz/0905/vojvodina
    publikované: 10.12.2010 02:03:06 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. vojvodina II
    publikované: 10.12.2010 02:07:26 | autor: sxg (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. Čoskoro je rok 2011, sxg
    Napísať to po rusky, či po čínsky? Vyber si :)

    Kus Albánska je už pod čiarou ponoru a pomoc Ameriky neprichádza a neprichádza. Rozčarovanie je veľké. "Samostatné" Kosovo je už tak hnilé, že sa tam navzájom žerú domáce konkurenčné mafie, kto si viac zobne zo zmenšujúceho sa pytlíka peňazí, pochádzajúcich z kšeftovania so zbraňami a orgánmi na transplantácie. A situáciu len zhoršuje tupá izraelská mafia.
    Pomerne čerstvé správy z prostredia americkej takzvanej diplomacie vo veci Kosova:
    http://www.guardian.co.uk/world/2010/dec/09/wikileaks-cables-kosovo-independence-serbia

    Nič nie je také, aké by to chcela mať plutokratická čvarga. Ani na Balkáne. Veľmi potrebovala Rusko na kolenách, a to sa nestalo.

    Ani ten prvý Izrael im nevyšiel, sxg. Môžu mať zámysel hoci aj na päťdesiaty - a vždy to bude rovnako nestabilný sociálnoinžiniersky odpad, ktorý nakoniec skončí na smetisku dejín.
    publikované: 10.12.2010 04:14:37 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. Vychodoeuropske bastardstvo.
    Tancujúci Schwarzenegger zaujal aj mna na titulke Sme a tiež som uvažoval, že nájdem original a dám sem.

    Ináč, aj tieto tanečky ukazujú, že súčasné "židovstvo" nie je nič iné, len východoeurópske bastardstvo. Nie je to žiadna tradicia, nie to ešte azda mystická, či inakl rafinovaná a hlboká, sú to len prvoplánovo primitívne totemické reflexy.


    publikované: 10.12.2010 09:01:00 | autor: Arton (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. re: tancujuci Schwarzenegger
    Vy sa pytate, preco s nim tak radostne tancuju?
    http://www.reuters.com/article/idUSN2822176520100728
    publikované: 10.12.2010 12:16:54 | autor: stochastikk (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. robte to ako oni
    publikované: 10.12.2010 19:32:34 | autor: isaiah (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. precital som si zaujimave uvahy
    publikované: 10.12.2010 22:02:52 | autor: Sinuhe (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. No dobre, môžeme teda
    uviesť na pravú mieru prípad Vojvodina. Treba nám na to mapu a informáciu o kľúčovom energetickom projekte South Stream, ktorý významne posilní Srbsko napriek tomu, že je už odrezané od mora a prípadné utrhnutie Vojvodiny ho oberie aj o voľný, Američanmi nekontrolovaný prístup k moru po Dunaji.
    Snaha odtrhnúť Vojvodinu nie je nejaký mýtický boj proti Slovanom. Je to súčasť globálnej vojny o energie. Keďže operný americký projekt Nabucco je definitívne mŕtvy, South Stream je o to významnejší. A s ním Srbsko.

    Na Balkáne sa ale rozohralo iné, pozoruhodné dejstvo veľkej hry o energie.
    Keď MOL zožral Slovnaft - čo bol jeden z úspešných krokov na vymazanie Slovenska z energetickej mapy Európy, na ktorej kto nie je, de facto nejestvuje - jeho zámerom bolo expandovať od Baltiku po Adriu. Hojrá, dve moria. Poliaci túto žravú firmu sebazáchovne poslali do riti. V Chorvátsku bola úspešnejšia najmä vďaka prasaťu nazývanému Sanader.
    Toto je starší text, ale výstižný a poučný:
    http://www.nacional.hr/en/clanak/50415/how-sanader-turned-ina-over-to-the-hungarians
    Lenže pažraví moláci fatálne podcenili Chorvátov, súc presvedčení, že sú ako Slováci.
    Ako vieme z čerstvých správ, osud Sanadera, prchajúceho do Washingtonu, nebude taký ružový ako napríklad osud súčasného slovenského ministra financií a ministra zahraničných vecí, ktorí sa osobne pričinili o energetický kolaps Slovenska.
    http://www.sme.sk/c/5677748/byvaleho-chorvatskeho-premiera-zatkli-v-rakusku.html

    O pár týždňov sa stame Maďarsko predsedajúcou krajinou EÚ. Dúfam, že nikto neprepočul, ako Orbán vykríka, že jeho prioritou bude vstup Chorvátska do EÚ. Ak sa Chorvátsko nenechá skorumpovať prísľubom, že mu Orbán položí k nohám ako výmenu za energetický kolos INA celú Európsku úniu, po odmietnutom cukre príde bič.
    publikované: 11.12.2010 05:28:56 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. Sinuhe, tak jáá si myslíím
    že svine nie sú menšími sviňami v dôsledku náhlych poryvov svedomia. Len systém im už nedáva dosť, lebo dochádzajú zdroje.
    Pozor na ne, na tieto akože polepšené svine.
    publikované: 11.12.2010 05:31:24 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. Veľmi poučné
    http://afinabul.blog.cz/1012/24-znameni-ze-se-cela-amerika-zacina-podobat-hnijici-postindustrialni-postapokalypticke-pustine

    Nezaškodí opäť a znovu pripomenúť skvelú knihu The Long Descent: A User's Guide to the End of the Industrial Age
    publikované: 11.12.2010 06:19:26 | autor: ema (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014