Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Och bože

Och Bože.Zaľúbila som sa.Myslím,že ten dotyčný ani nevie,že existujem.Kiežby to vedel.Myslím naňho.Deň,noc. Nemôžem prestať.Keby mi dal nádej.Keby ma pozval von.No on len ďalej flirtuje s tými svojimi krásnymi blondínami a na mňa,brunetu,sa ani nepozrie.Prečo?Som snáď škaredá?Nemyslím si.

O pár dní ma pozval von.Bola som celá bez seba.Dal mi šancu.Snažila som sa ju nepremrhať len tak.Keď sme sa lúčili povedal,že zavolá.Myslíte si,že ja teraz sedím pri telefóne a čakám kým zavolá?Bohužiaľ,mýlite sa.Som s ním na ďaľšom rande.Tentoraz ma zobral na zmrzlinu.Povedal mi,že vyzerám skvelo.Prechádzkou po parku ma chytil za ruku.Na toto som čakala dva roky.Dva roky utrpenia,či vôbec vie,že existujem, a on ma teraz drží za ruku.

Mali sme spolu ďaľšie a ďaľšie rande.Nesklamal ma.Tá otázka prišla."Chceš so mnou chodiť?"zaskočil ma tým.Naozaj. Veľmi.S radosťou som mu povedala:"Áno."Objal ma.Pobozkala som ho.Jemný,krásny,láskavý...Taký bol náš prvý bozk. Uvedomila som si,že mám nádej.Každý má nádej.S tým chalanom sme spolu ešte stále a ľúbime sa.Predsa len aj chalani túžia po láske.........


♥♥♥Láska♥♥♥ | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014