Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bartholini vyhral súboj.

Polosediačky, pololežiačky  tu  ťukám správu do sveta. Aby si  všetci v mojom svete  nemysleli, že som neschopná nič napísať, alebo  splniť  sľúbené. Sľúbila som  fotky na jún.. sľúbila som  príbeh  o láske, neláske... nuž chlopci moji, v  súboji o moju priazeň vyhral Bartholini. Len mi sľúbte , hlavne  ženské pokolenie, ktoré toto  čítate... že si  s ním nikdy nepodáte  ruku. Nepodajte mu ani prst, lebo si Vás  omotá  do konca života.
Tak tu ležím,  či skôr  sedím, ťukám. Fotky  nebudú a písať , hoci  môžem.. nevládzem. Bartholini vyhral duel s mojim dobre stráženým zdravím.  Po týždňovom úmornom boji o chránené,  najvzácnejšie údolie ženského tela, som prehrala. Už po tretí krát!!! Aj by som si teraz do éteru zahrešila, tak od pľúc, ale nadávky sa minuli. Včera v  obklopení bielej  farby a vône sterilných  tekutín a nástrojov, som si spomenula na všetky. Asi ich veľa nepoznám, nadávky jedny, lebo  mi to trvalo len dve minúty.
Milé dámy, nepripúšťajte si nikdy  Bartholiniho  k telu!!  Ak , tak len  z  písmenok. Nepodajte mu za žiadnu cenu  ruku, šancu, ani  dôvod, aby  Vás  kedykoľvek navštívil.
 Zákerák je to. Dostane sa Vám  pod najtenšiu, najcitlivejšiu  kožu, na ktorú nezaberá žiadna pomoc. Len dobre  naostrený skalpel,alebo dobre trafená ihla. Ale nelúči sa  rád a  vôbec nie  citlivo. Poriadne Vám to  dá vyžrať, že si jeho prítomnosť  pamätáte do smrti. Tak sa  budete  totižto cítiť, keď Vás  bude nedobrovoľne  opúšťať. Ako pred umretím...
Tak si tu ležím a  v zlom spomínam na zakeráka Bartholiniho.  Asi som  veľmi naivná, alebo  slabá, alebo obyčajná žena...pretože po tretí krát mi  povedal do očí, kto je pánom nad mojim údolím . Jeho slová mi  vohnali do očí  slzy, ktoré prúdom tiekli, keď odchádzal preč.
Nechcem ho už nikdy v živote vidieť. Nechcem tu takto  ležať,  či polosedieť.Nechcem  byť nadávajúcou, uplakanou a  ubolenou, ktorú teraz berie  do spánku. Lieky sú teraz najlepší kamarát. Prepáčte idem sa  kamarátiť ...
Prídem,  vrátim sa,  až sa posadím rovno, vystriem chrbát a  bez bolesti si prisadnem  svoje najkrajšie a najcitlivejšie  údolie na ženskom  tele.
Užite si  stredu, ale  predtým skontrolujte  všetky  kúty ... či tam nečíha na Vás  zákerný , mnou vyhnaný Bartholini. Pre mňa sú stredy zažehnané...




osobné | stály odkaz

Komentáre

  1. Vikina...
    tak to ti nezávidím, prajem ti, aby si sa ho konečne zbavila. Ja mám Bartholiniho veľmi rád, ale keď je zapálený pre vec, vie byť nepríjemný. Nuž ale bez Bartholka "je to v suchu"... (-:
    publikované: 03.06.2009 14:12:35 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  2. drž sa pichy cmukíček
    publikované: 03.06.2009 14:12:51 | autor: sagi (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Viki, že pozdravujem Bartka :-)
    som tu mala niečo rozpísané,...a aj som zabudla čo s tým ďalej,...účinkuje to ako fixinela :-) O_ô
    publikované: 03.06.2009 14:13:15 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Vikina,
    želám skoré uzdravenie. Človek sa ani poškrabať nemôže, ani pofúkať....
    publikované: 03.06.2009 15:03:07 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  5. ajajajaaaaj,teremtete...vydržať ;)
    publikované: 03.06.2009 15:12:12 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. vikinka, ahoj... prajem veľa síl...
    vydržať..
    publikované: 03.06.2009 15:24:01 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Bartoliniho síce nepoznám
    ale radšej preč s ním... ako som čítal
    publikované: 03.06.2009 15:24:28 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. vikyyyyyyyyyy?... cooooooooooooo?..
    och.. mailiky môžeš?.. ja už mam kus kludnejšie,aj ked.. starši mi zase s anginou priložil,ale napíšem.. večer.. bože môj...

    o tomto vela neviem..co to je bartholini?..

    uff..idem googliť.. si ma celkom slušne vystrašila..

    drž sa moja.. aj rada by som ti pomôcť.. len vedieť ako..
    publikované: 03.06.2009 15:35:14 | autor: ell.. (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. pekný večer všetkým...
    že ďakujem za "pofúkanie", dobre som sa vyspala,... budem sa preventívne držať... (ako včera manželovej ruky, bisťu, doteraz ju má odkrvenú:) ...tak pokračujte v načatej stredajšej práci:)

    Elli... googli, neznalosť tohto "pána"...je slzavé údolie:)) napíšem..
    publikované: 03.06.2009 18:45:02 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014