Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chvíľa pred, počas a po orgazme

Divadelné predstavenie dvoch tokajúcich tiel. Jeden chce, ba až musí, druhý akože nechce, avšak  musí. Ona je nedobytný tunel Branisko, on vytunelovaná, diletantská firma typickej štátnej zákazky preraziť kopec! Firma to potrebuje, pre Branisko je to nutné, ináč nesplní svoju funkciu. Predbiehajú sa v hrách, dotykoch či nedotykoch, symboloch, náznakoch, úsmevoch, naťahovaniu. Ovzdušie je plné testosterónových dobyvačných diel a estrogénových „obranných“ mechanizmov. Hrad snáď padne, ona  naoko nedúfa, on túži. Obaja slintajú, no iba jednému sliny zdobia pery. Obaja penia, no iba jeden vypení. CHVÍĽA PRED!

Citoslovce vzdychu, slasti, debilnej formy tváre? U muža konečný cieľ, u ženy prostriedok k inému cieľu? U muža prostriedok k inému cieľu, u ženy konečný cieľ? Tabuizovaná téma obchytkávaná striedmym panákom, zvrhlým samcom či násťročným jedincom? Nikto o tom nehovorí, takmer každý o tom niečo vie? Ejakulácia i trysk zisku „čistých“ a najstarších pouličných či internetových remesiel? Hnojivo filií, ale aj spláchnutia dennej rutiny, špiny? Naša spojnica so zvieracou ríšou? ORGAZMUS!

Mohol to zažiť MacGyver i Jožko z Dolnej Hornej. Žiť bez neho je ako život kukučky v krajine bez cudzích hniezd.  Máme radi, ale toto milujeme. Vážime si, ale za toto položíme pohár plný chmelu (muži) alebo pohár plný výčitiek (ženy). Z utrápeného oka stáva sa nepríčetný, vybičovaný, energický, nebezpečný, smädný, napádajúci pohľad. ZRIEDKAVÝ ORGAZMUS Č. 2!

Úsmev typu – Volám sa Mifko a dokážem toto -. Pot medzi rebrami, mihalnicami, nechtami.  Odľahčená výstroj, podmanená chuť ľahkosti na intímnych miestach. Srdce je zrazu plné lásky k nej či k nemu. Srdce je zrazu vyplašené, zamieňa si city s pudmi. Srdce sa stáva penisom či vagínou. Milujem ju, milujem ho, no správne by tento romantický a citopudný výkrik mal znieť – Milujem tú samicu, milujem toho samca. Hedoné sa dovalilo, ukončilo svoju púť, Aristippos v hrobe masturbuje. CHVÍĽA PO!  

Každý z nás potrebuje Sládkoviča, no každý z nás je otrokom Aristippa! Sme väzňami našich dolných partií. Milujeme, keď milujeme, no zbožňujeme, keď rúbeme les, partnera, partnerku. 1000 Sládkovičov nedosiahne to, čo jeden ORGAZMUS. Koniec orgazmických chvíľ znamená začiatok staronových orgazmických závislostí. Proste, sme závislí na tom, čo nám robí dobre. A takto si tu žijeme . . .  

 


Virtuálna realita | stály odkaz

Komentáre

  1. ej
    na plnú hubu si dal a dobre, však čo!
    publikované: 06.05.2013 19:31:54 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. blen,
    vysoká výpovedná hodnota prirodzenej činnosti jednostranne milujúcich, len veľmi sa priťahujúcich a nemilujúcich, milujúcich sa ale i náhodne jednostranne znásilňujúcich, s končiacim vzdychom, či výdychom, na začiatku s ľúbezným Sládkovičom , čo plamienok v srdci rozhorel ku spaľújúcemu orgazmu so zvlhnutým nielen okom, ale aj hodnota poukladaných myšlienok.
    A ľudia aj jeden zákusok Orgazmom nazvali. kto vie prečo?
    publikované: 06.05.2013 20:10:42 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. vas,
    to netusim ani ja,hoci ten zakusok podla receptu od teba robievam,trebalo by sa asi zamysliet a dat pre a proti,co vyjde...napr.od zakusku sa nechudne=- ; zakusok vydrzi dlhsie ako orgazmus(ked vezmeme do uvahy cely plech)=+....atd:-)
    publikované: 11.05.2013 19:45:57 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. clanok
    orgazmus je super veci a najlepšie je, že môže mať veľmi veľa podôb
    publikované: 13.05.2013 20:27:52 | autor: peto (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Orgasmus a erekce
    Moc hezky napsáno. Orgasmus může být doslova exploze a může trvat opravdu dlouho, když si ho umíme užít a je na to spousta praktik, které dokáží orgasmus pořádně prodloužit. To samé platí i pro erekci, dá se prodloužit třeba pomocí téhle účinné látky https://kamagra-pro.net/tadalafil/ a zároveň se tím dá hodně oddálit ejakulace.
    publikované: 01.10.2020 11:01:33 | autor: Zlaya (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014