Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zopár typov

Každodenná otázka čo si obliecťaby som ladila?

Tak tu je zopár typov ako ju vyriešiť:

Obleč sa na žlto. Budeš vyzerať šťastne a keď vojdeš do mietnoti budeš ako slnko.

Žltá farba je skvelou farbou pre modernú ženu. Žltá skrátka nikdy nevýjde z módy a môžete si byť istá, že je to tá pravá voľba pre tohtoročné horúce letné dni. Ako na to? Zvoľte krikľavo žlté šaty s výstrihom a doplňte ich o šperky v rovnakej alebo ešte nápadnejšie farby. Celkový dojem bude pôsobiť ako v retro štýle, ktorý je večný. Pred lodičkami s vysokým podpätkom môžete dať prednosť pohodlným balerínkam. Teraz už zostáva len vyraziť do ulíc a užívať si obdivné pohľady ostatných.

A čo tak športovo v zelenom. Budeš ladiť s prírodou.

V podobnom outfite budete skutočne hviezdou. Naviac, ak dáváte prednosť športovému štýlu, potom je tento model ako stvorený práve pre vás. Originálne doplnky a šperky sa postarajú o to, aby ste vyzerali naozaj originálne. Športové tričko môžete nahradiť sexy topom, ktorý zo športového outfitu vyčarí sexy model pre každú situáciu. Nezabudnite na jarné líčenie a tiež príjemnú vôňu, ktorú dáte najavo svojou pozitívnou náladou.

Toto je super:

Ružová farba je veľmi krásna, predovšetkým v kombinácii s takým odtieňom, ktorý ju zvýrazní a dodá jej šmrnc. Takým odtieňom je práve oblečenie alebo doplnky v striebristej farbe. Luxusné balerínky a opasok si zamilujete a originálny prívesok v tvare kľúča nebude mať nikto iný! Pri výberu šperkov si vždy dávajte pozor na to, aby neboli tuctové a v predaji v každom zlatníctve či butiku s bižutériou. Budete tak veľmi nápaditá a predídete tuctovému dojmu, hoci zvolíte oblečenie v klasickom strihu.

Krásne namodro:

Outfitom v modrej farbe o sebe vravíme mnoho vecí. Pokiaľ ste priateľsky naladená, máte rada úprimnosť, kreativitu a otvorenosť, potom je modrá farba priamo pre vás. Nesie totiž všetky tieto vlastnosti a tým, že zvolíte krikľavú modrou, ich všetky ešte znásobíte! Podobný outfit vás bude stáť veľa snahy a pripravte sa na to, že zohnať podobne netradičné doplnky a šperky bude stáť mnoho úsilia. Na druhú stranu, uvidíte, že zožnete obrovský úspech!

Komentujte.                                                                    www.moda.sk

Vaša ♥Domča♥


oblečenie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014