Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

globálne otepľovanie = hoax

globálne otepľovanie je klamstvo, a slovenské média, o tom zaryto mlčia, pritom vo svete, vypukla nová pravicová "revolúcia"
na internete vypukla revolúcia..
ukázalo sa že "skupinka" "vedcov" "klimatológov" falšovala údaje, potláčal nesúhlasné názory, manipulovala médiá, tunelovala grantové fondy, a páchala daňové úniky..
čo je však hlavné, a pre vedeckú komunitu obzvlášť šokujúce, títo vedci porušovali pravidlá "peer review", tak že zatajovali, metodiku svojej práce a údaje s ktorých vychádzali, predkladali len "hotové výsledky", a požadovali aby to čo hlásajú, bolo prijímané ako náboženské dogmy, to všetko v mene "vyššieho záujmu" nového "zeleného" náboženstva
a toho kto ich neprijal, a žiadal overovanie, sa snažili zo všetkých síl znemožniť a zabrániť mu v publikovaní jeho prác
iný článok : "Klimatická sametová revoluce"
všetko to začalo minulí týždeň, keď sa objavila správa, že s "CRU" Klimatickej výskumnej jednotky  Východoanglickej univerzity, neznámy "hacker", ukradol rozsiahle dátové súbory, programy na vyhodnocovanie dát, a navyše aj archívy súkromnej elektronickej pošty, patriacej "ctihodným" a dovtedy uznávaným vedcom, oporám IPCC, a hlavným agitátorom "globálneho otepľovania"

toho kto sa do ukradnutého balíčka pozrie, a vie aspoň trochu myslieť, sa zmocní závrat a zhnusenie, pretože je to ako nazrieť, do útrob hnijúcej mŕtvoly.

že ste o tom nič nepočuli?
nečudujte sa..
väčšina mainstreamových médií (slovenské sú vzorným príkladom) šírila a šíry , otepľovaciu propagandu slúžiacu novému pasocializmu, krytým partikulárnym záujmom priemyslu, a účelom toho všetkého je pridať na chrbát daňového poplatníka ďalšie bremeno tzv. "zelených daní", ktoré majú mať oficiálne za účel záchranu sveta pred katastrofou "otepľovania", ale v reále dosiahnu tak akurát noví nárast jalového štátneho dirigizmu, tupej byrokracie, a nových zdrojov na tunelovanie..

navyše páni "škrabáci", s hrôzou zistili, že keď o veci napíšu čo aj najmenší článok, hoci aj odsudzujúci alebo propagujúci GW
(veď hrabať sa niekomu v súkromnej pošte je fakt pochybné), strhne sa pod ním v diskusii zúrivá debata plná vášní, do ktorej prispievatelia linkujú odkazy, poukazujúce na to, ako autor článku zavádza, a prekrucuje pravdu.

pre skutočného novinára alebo mediálneho podnikateľa, musí byť pasivita v tejto situácii utrpením,
pretože aj ten najmenší článok, o tejto veci trhá rekordy sledovanosti (navyše ak sa dá priamo na titulku)..
pretože sledovanosť alebo čítanosť rovná sa pre spravodajcu príjem s ktorého žije, asi o nedlho skrachuje, ďalších pár papierových novín. a nariekanie mediálnych magnátov nad stavom "strážneho psa demokracie" a ich žiadosti o podporu ala "šrotovné", sú úplne na smiech.
pretože "memetická nákaza", vlastne revolúcia, na internete sa šíri bez nich, a im navzdor..

aféra začína mať závažné politické dôsledky, napríklad došlo k zrúteniu politického konsenzu v austrálii, kde sa vzbúrili opozičný )liberálny( poslanci, a odmietli spolu s vládou hlasovať za zákon umožňujúci obchodovanie s emisnými povolenkami (spomeňte si na našu domácu aféru "garážoví obchod s teplým vzduchom".
v troskách a totálne pochovaná je obamova kampaň za zákon "cap and trade", ktorí mal za úlohu zaviesť onobné v usa,
uvaliť na občanov osobné "zelené" dane.
politický komentári sa v médiách len čudujú a nechápavo krútia hlavami, nad zlomom udalostí  "čo sa to deje?", "všetko už bolo prakticky hotové, a pripravené, na schválenie?", ale informovať verejnosť o skutočných dôvodoch , toho "čo sa deje" nemienia..
nečudo už o pár dní je tu samit v Kodani, na ktorom hrozí veľký potenciál, že zaznie výkrik "cisár je nahý!!"
eu, je v tom tiež až po uši, prakticky celá lisabonská agenda je "zelená" a má byť základom pre nové "prerozdeľovanie", prakticky celý prví prejav nového "európskeho" prezidenta, bol plný rečí o tom ako je potrebné zaviesť "celoeurópske zelené" dane
to všetko sa bez "vedeckej" podpori, zmenilo na "domček s kariet" a "plevy vo vetre"
k naozaj srandovným dôsledkom, patrí nárast reputácie českého prezidenta Klausa, ešte pred pár dňami, boli médiá plné posmešných komentárov, "pozrite sa aká je to smiešna figúrka, nechce podpísať lisabon, je proti európsky, je to spiatočník, celý svet je presvedčený o globálnom otepľovaní, a on si furt vedie tie svoje reči, čo si o sebe myslí? je on vôbec normálny?  čo robí na takom dôležitom poste taká zapšklá chorá figúrka? robí hanbu celej českej republike! nech odstúpi! a keď neodstúpi, treba ho odvolať!"
teraz zavládlo ticho..


kto neverí, nech sa ide pozrieť:
stačí do vyhľadávača google zadať "climate gate" a tá záplava správ vás zavalí..

niektoré zdroje, napr vedecké blogy:
jeden s prvých článkov na túto tému: "Breaking News Story: CRU has apparently been hacked – hundreds of files released"
s blogu "wattsupwiththat.com"
iný príklad: "Hacked: Hadley CRU FOI2009 Files"
s blogu "the reference frame"
blog novinára "Andrew Bolt"
odporúčam si prezrieť aj ďalšie, články na blogoch, neustále pribúdajú nové informácie, podľa postupu analýzy dát, a odhaľovania hĺbky podvodu..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kto sa chce pozrieť do pošty, môže to urobiť tu: ""osobná pošta" s vyhľadávačom slov
výraz "osobná" je trochu "silný", ten kto to "čajzol" si dal záležať na tom, aby tam s "osobného" zostalo tak akurát hudrovanie na skeptikov.. nie je tam v skutočnosti nič s osobného života.. je to ehm.. "veda", teda návody ako fiksľovať mnohý ich odporcovia tam dokonca našli svoju poštu, v ktorej ich žiadali, o dáta na preskúmanie, krásne je tam vidieť ako ich posielali od "čerta k diablu", a zase späť, proste dokonalá byrokratická "kafkovčina"..

celý "balíček" aj s "cinknutými" dátami, je napríklad tu : ""balíček"
je tam aj napríklad "soft" aj s komentármi, pomocou ktorého vyrobili "hokejku", ale pre laika asi bude zaujímavejší dokument s názvom "pravidlá hry", v ktorom sa rozoberajú postupy p.r. ako jednať s verejnosťou a médiami, a vyrábať čo najväčší humbug..

GW hoax | stály odkaz

Komentáre

  1. vsetko brat s rezervou
    a clanky co su poblikovane na internete dvojnasobne.. a blogy- a to je jedno ci vedecke alebo nevedecke stvornasobne!!!
    hovorim to len preto, ze sa odkazujes len na blogy.
    Pokial to ma vplyv na moje dane.. no a co? vyhodil som peniaze uz aj za väčšie somariny (chlast, hracky cigarety, kinder vajcia(moja droga)..)
    publikované: 28.11.2009 09:56:43 | autor: iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. kazdy vedecky program moze byt zamienka na naduzivanie fondu pren.
    Ale to oteplenie je zjavne, pocas mojho zivota do r.1989 boli nizsie teploty, neexistuje aby v novembri kvitli kytky ako teraz, okrem tych chryzantem...listnate stromy nemali ani jeden listzok v tomto case, trava nebola zelena ale zamrznuta, rano byval primrznuty srien, teploty okolo nuly neboli zriedkave. sak sa pozrite na teplomery a porovnajte si historiu statistik. nas meteorologicko-vestecky ustav robil aspon to korektne.
    publikované: 28.11.2009 13:08:57 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. iviak
    "vsetko brat s rezervou" áno správne, všetko treba brať s rezervou
    a treba sa zamyslieť aj nad všetkým, čo sme ako pravdu, vnímali doteraz, či sme ju vnímali s "rezervou"
    ja som tiež "veril" na "GW" (asi tak pred rokom), bohužiaľ začal som sa o vec zaujímať až príliš, a toto bola posledná kvapka..
    asi u mňa prejavuje príslovie "janičiar horší od turka", preto tá naštvanosť..
    publikované: 28.11.2009 13:56:18 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  4. cokomilka
    "pocas mojho zivota do r.1989 boli nizsie teploty" hm.. aj počas môjho..
    a tiež som to bral ako "dôkaz" (ešte pred rokom)
    ako som už povedal, bohužiaľ začal som sa o vec zaujímaať, a zistil že existuje čosi čo sa volá "solárny cyklus" že v dobe vrcholiaceho "otepľovania" bola slnečná aktivita extrémne vysoká, že momentálne klesá (vlastne nastalo hlboké solárne minimum) a následne sa globálne "otepľovanie" prevrátilo na svoj praví opak.
    že v tichom oceáne existuje čosi čo sa volá "el nino" a "la nino", že sa stridajú a podľa toho sa ochladzuje alebo otepľuje
    že v celkom nedávnej )geologickej( ale aj historickej minulosti, sa vyskytli omnoho väčšie zmeny teplôt v oboch smeroch, že existovala "malá doba ľadová" a stredoveké teplotné optimum, a dokonca aj rímske.. a keď to rímske porovnáme s dneškom, zistíme že tu máme fest zimu!
    to akože rimania čo žrali len samé fazule, "vyprdeli" s toho toľko metánu a co2, že to dokázalo spraviť silnejší skleníkoví efekt než naša priemyselná civilizácia?
    vravíte "meteorologicko-vestecky" "nas", toto všetko čo som tu vymenoval by ste mali automaticky vedieť, ako to že tu argumentujete zmenami v dĺžke ľudského života, keď viete že je to scestné, a že za "ľudský život" v minulosti "ľudstvo" zažilo oveľa prudšie výkyvy?
    a momentálne som taký naštvaný, že váš komentár použijem, do ďalšieho príspevku, ako "motto"..
    publikované: 28.11.2009 14:15:56 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  5. alamo: Nesählasím aby si používal moje vety ako citáty vo vlastnom článku.
    Je to nekorektné medzi blogermi, to ťa musím poučiť. A
    naštvaný nemusíš byť na mňa, ja užívam argumenty a ty použi svoje protiargumenty, toto je vecná diskusia.
    Nie som klimatologička, avšak ako chceš vysvetliť, že vo Vysokých anNízkych Tatrách sa už neni kde lyžovať na prírodnom snehu...tiež prirodzeným cyklom? Zaujíma ma to.
    publikované: 28.11.2009 14:47:30 | autor: bookzin (e-mail, web, autorizovaný)
  6. a ďakujem za poučenie, zaraďujem ťa k blogom kam nemám chodiť diskutovať.
    ô
    publikované: 28.11.2009 14:50:04 | autor: bookzin (e-mail, web, autorizovaný)
  7. .
    su niekde tie data dostupne ?
    publikované: 28.11.2009 14:53:04 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  8. sygon
    dáta sa dajú nájsť v blogoch ktoré som dal do článku
    ale idem upraviť ten môj, a pridám priame adresy
    publikované: 28.11.2009 16:39:17 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  9. bookzin
    nemáš začo.. ehm.. a po správnosti, by si sa teraz mal vyhnúť aj písaniu, akýchkoľvek článkov o GW, inak máš nádej založiť dosť nepríjemnú debatu.. :D
    ps: uo.. (prepáč mám českú klávesnicu, a v kompe češtinu..)
    publikované: 28.11.2009 16:42:44 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Alamo, to víš, že kecaj,
    ůplně všichni.
    Jaký voteplování, co za voteplování, kde je jaký voteplování, prosím Tebe pěkně!
    U nás mi to ukazuje vosum stupňů Celsiovy stupnice nad nulou! Takhle si někdo představuje teplo?
    Teplo vypadá jinak, přece!!!
    publikované: 28.11.2009 20:12:56 | autor: Mito (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. .
    diky za odkaz
    publikované: 28.11.2009 22:18:07 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  12. no, alamo, ako novy bloger si znacne agresivny. Ja som ti nechcela ublizit len poukazat na rozpor. avsak, ty musis
    atakovat hned akykolvek pokus o pokojnu diskusiu. precitaj si po sebe.
    Apropos, ceska rec na blogu mi neva, ja nou muozem dokonca reagovat i na tomto fore.
    publikované: 28.11.2009 23:21:31 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  13. cokomilka
    asi to mám, návyk s čiech.. tam, som si aj kupoval notes.. zaťato som tam písal (aj píšem) v diskusiách po slovensky, čo teda dosť domorodcov "zhavranených bratov" štvalo :D
    takže ostrých debát bolo dosť

    sygon: rado sa stalo
    publikované: 29.11.2009 00:02:58 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  14. Alamo, v kompe češtinu, ale
    autorizovat se u Tebe nedá, chlape! Proč asi?
    Jsem nastavenej proti kradení údajů, a světe div se, u Tebe né a né!
    Je to divný. U některejch bez problémů a u Tebe a pár dalších to skrátka nejde. No, když to nejde, tak to nejde, říkávala moje babička.
    Tak oteplování.
    A co kdyby se tak, zcela náhodou začaly oteplovat mezičlověčí vztahy? O tom jsi nevopřemejšlel nic?
    Mimo soutěž si vohlídej s povrchu pryč a z něčeho, ze vnitř, někam.
    Ahoj:-)))
    publikované: 29.11.2009 09:31:35 | autor: Mito (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. Mitto
    " v kompe češtinu" v čechách sa proste komp so slovenskou klávesnicou a slovenčinou nenájde
    "autorizovat se u Tebe nedá, chlape!" tomu nerozumiem, čo autorizovať? nie je to preto, že som momentálne na slovensku?
    "začaly oteplovat mezičlověčí vztahy" tie začínajú byť momentálne až horúce, rozpor začína byť príliš veľký http://www.youtube.com/watch?v=9sZx90EH8N8
    publikované: 29.11.2009 12:03:05 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Oteplovanie je,
    bude, prestane a nastúpi ďalšia doba ľadová. Tak ako už viackrát. Či už s tými, alebo inými druhmi formy života. Ide iba o to, či si necháme masírovať zelenými teroristami a budem im platiť za táraniny výpalné. Ak by to záležalo na mne, tak nedám zeleným teroristom ani cent a radšej dám 1 000 €, pre tých, ktorí budú pracovať na tom ako mať dostatok energie na prežitie ľudí pri otepľovaní, ale aj pri ochladzovaní.
    Ešte pre čokomilku. Je to len otázka pamäti, aká boli pred 20-30 rokmi teploty. Boli aj zimy omnoho chladnejšie ako teraz, ale boli aj mierne. Aj v novembri bývala zelená tráva a na Mikuláša som pred 30 rokmi svojim priateľom doniesol do Vys. Tatier čerstvo naoberané maliny u nás na juhu.
    publikované: 29.11.2009 16:55:01 | autor: Tož (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Tož.. súhlasím stebov.. ale..
    vo všetkom stebov súhlasím.. len jedno ma škrie
    neviem prečo.. ale strašne mi vadí tá vetička "Či už s tými, alebo inými druhmi formy života."
    pritom sám verím v ideu že "katastrofa=motor evolúcie"
    ale predstava, šabľozubých krýs a termitov veľkých ja dogy, pre ktoré naša civilizácia uvoľňuje tak usilovne miesto je mi odporná..
    možno si naši potomkovia zvyknú a budú ich dokonca pokladať za krásne.. však evolúcia je pomalá a času budú mať dosť..
    asi je to tým, že tie nové "šabľozubé potvorky" bude obdivovať nejaký druh inteligentného hm.. "švába"? a ľudia budú v tej dobe prítomný, iba ak ako exponáty v múzeách so skamenelinami..
    to mi vadí najviac..
    publikované: 29.11.2009 18:54:42 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  18. .
    alebo budu chlpate jak na Vonegutovych Galapagach :)
    publikované: 29.11.2009 19:44:33 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  19. chlpaté?
    to akože chlpaté šváby? (až taký znalec sci fi nie som)
    ale to že ak budeme strácať čas pestovaním byrokracie, na základe pavedeckých teórií ako GW, tak sa tých chlpatých švábov dočkáme, v horšom prípade nedočkáme, a oni nás budú skúmať "archeologicky"
    publikované: 29.11.2009 20:11:58 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  20. .
    ne svaby, ludia boli chlpaty a mali plutvy a nemali uz 3 kilovy mozog, ktory ich doviedol k tomu aby sa stali chlpatymi a plutvatymi ;)
    publikované: 29.11.2009 20:13:09 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Je to možné, sygon,
    že budú chlpatí ľudia. A asi oveľa skôr než sa nazdáš. Netreba k tomu ani klimatická zmena. Stačí ak všade zavedú islam a budeme všetci, všade chlpatí a vlasatí.
    Taká chlpatá žena, kde má byť...veď celkom fajn. Chlpatý a zarastený chlap. Hmmm... to radšej posúď ty...:))
    A mozog? No, už dnes u niektorých ľudí je iba 5 gramový a dutinu lebečnú im vypĺňa podľa druhu - sláva, nadutosť, arogantnosť, alkohol, drogy..... a predovšetkým jedno veľké nič.
    publikované: 29.11.2009 20:28:31 | autor: Tož (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. chlpatý ľudia s trojkilovím mozgom a plutvami..
    som paf..

    Tož: k tvojej vízii (s malým mozgom) mi "srsť" nesedí, to mi pripadá ako niečo slizké a plazivé, porastené skôr šupinami..
    to by aj pasovalo, každý politik, má presne takého voliča akého si zaslúži
    publikované: 29.11.2009 20:41:52 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  23. .
    Toz> možno budes prekvapeni, ale moj 3 kilovy mozog usudil, ze one- chlpy su prirodzene , i ked silno bojuje s memom , ze nie su , i ked neviem ako sa da nieco prirodzene nazvat neprirodzenym ;)

    alamo > jo srst, to je to spravne slovo .
    Ale scifi prenecham inym, nech ti neprznim offtopicom clanok :)
    publikované: 29.11.2009 21:38:42 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  24. neva.. len komentuj.. nech je aspoň sci fi
    dôrazne som predsa všetkých otepľovačov varoval, aby to tu nekomentovali, inak pôjde gw do kytičiek na to šup, v rámci "memetickej" explózie
    zdá sa že slovenský otepľovači pochopili.. a nechodia sem..
    ale anglosasi sy riadne zavarili (my slováci máme trojkilové mozgy)
    pre angličtinu to má momentálny výsledok 13 500 000
    tu je link http://www.google.com/search?q=climategate&hl=cs&ned=cs_cz&tab=nw
    AK TO TAKTO PÔJDE TAKTO ĎALEJ GOOGLU TO ZAVARÍ SERVERY !!!
    publikované: 29.11.2009 21:57:56 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
  25. sygon,neprirodzené prirodzeným
    Máš doma dobré zrkadlo a vidíš iba oholených a "upravených mužov" a muži vidia "upravené ženy"....:)) Muž ti, po športe smrdí od potu (možno si výnimka a tebe zrovna nesmrdí) a chceš aby sa hneď osprchoval. Žena vonia "krásnymi voňavkami" a muž zavonia ženu len keď voňavky odhluší. Meníme svoj vzhľad, správanie, seba, menia sa iní, dokonca aj deti už "robíme" cez skúmavku. Vraj sme tým všetkým úspešní.
    Tak si mém zaregistroval neprirodzené ako prirodzené.
    Iba sme akosi zabudli zaregistrovať, že úspech pseudoprirodzenosti vedie takto úspešných k vyhynutiu.
    publikované: 30.11.2009 09:47:48 | autor: Tož (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. 1984.. toľko dní funguje môj blog..
    mrkol som do štatistík.. a následne si spomenul na slávny román..
    hurá!! google nekľakne.. "veľký brat" zapol filtre, počet nájdených výsledkov poklesol, čo asi znamená, že staršie výsledky vyhadzujú..
    ale je to len domnienka neviem o ich vyhľadávacích algoritmoch takmer nič
    "cenzúra" neva.. keď zadáme gw, dopracujeme sa k tomu samému, najnovšie výsledky hlásia že je to akurát tak veľká blbosť

    Tož : v zrkadle častokrát vidíme, to čo chceme vidieť, na zrkadle nezáleží, každý človek v ňom vidí niečo celkom iné
    hm.. a zabudol si spomenúť "plastické" vylepšovanie, ktoré má potenciál privodiť veľa humorných situácií, napríklad keď taký dokonalý "plasticky upravený" pár má spolu deti, a tie vôbec "plastické" nie sú.
    publikované: 30.11.2009 14:09:37 | autor: alamo (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014