Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zasadnutie Predsednictva SLA ...

O co ide?
  • Zápis z P-SLA č. 18 z 21.10.2010 [PDF, 145 KB]  

    Moze mi niekdo vysvetlit o co ide s firmou ADIDAS a M. Filipkovou?

    Ide o toto po UZN.10-18/163

    "-Ziada KRK presetrit kauzu ADIDAS-M. Filipkova prebrala v r. 2009 tovar v hodnote 8110euro ktory do dnesneho dna nie je uhradeny, firma nie je ochotna dalej spolupracovat so SLA kym sa situacia nevyriesi" ...

    Pre koho boli urcene tieto veci a preco nikdo za ne nezaplatil?

     


  • Aktuality | stály odkaz

    Komentáre

    1. čudné
      Zaujímavé, naozaj. A ešte ma zaujal jeden bod - že Šindler je zranený. Neviem či je to pravda ale ja som počul že ukončil kariéru. Ak je pravda že skončil tak nechápem prečo klamú, že je zranený. A čo je s Mojmírom Nosáľom? Skáče, neskáče?
      publikované: 05.11.2010 12:16:41 | autor: andy (e-mail, web, neautorizovaný)
    2. .
      Mne niekdo napisal ze Denis rezignoval. Akosi mi nejde do hlavy preco by ten niekdo klamal takze tiez nerozumiem co ma znamenat to "zranenie"? Naozaj je zraneny?
      A Mojmir asi skace len "rekreacne" cize pre vlastne potesenie ked ma cas a chut.
      V slovenskych skokoch ssa deju cudne veci. Snad aj preto rezignovali autori skijumping.sk a teraz pisu len o Strbskom Plese a to len zriedkavo.
      publikované: 05.11.2010 13:51:20 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
    3. Prečo klamú?
      No preto lebo sa potrebuje zakryt neschopnost funkcionarov okolo skokov ale aj na asociacii,ktora bez discipliny by uz bola na odstrel.Ved uz je to par rokov co odpisali tatransku partiu sever.kombinakov a zakryvali to jednym podpriemernym sportovcom dlhe roky dokonca este teraz vykazuju cinnost hoci vykonnost je na urovni amatera.Kedy uz pani predsedkyna zvola odbornu poradu to by musela mat asi dcery-skokanky,ale ved teraz to leti!
      publikované: 05.11.2010 17:24:32 | autor: fanda (e-mail, web, neautorizovaný)
    4. názor
      Myslím si, že Denis skončil, ale zastiera to zranením kvôli perfektnej zmluve, ktorú podpísal s vedením vlastného klubu. Mám pocit, že skáče už len Zmoray a Lichý. Ostatný sa už len tvária aj s celým vedením skokanského úseku lebo to už určite vedia, ale bude v tom iná politika a to už my obyčajný fanúšikovia nezistíme.
      publikované: 06.11.2010 07:22:27 | autor: fanušik (e-mail, web, neautorizovaný)
    5. adidas
      Mna stale trapi tych 8ooo euro. Znacka sponzora nasvedcuje ze sa za to mohlo kupit treningovu a skokovu obuv a odev pre skokanov a trenerov. Ved trenovali nielen velky skokani ale aj ti malicky. Ved staci vymenovat kdo dostal oblecenie a je po podozreni. To ze skokovy usek nemal peniazi, to je uz druha vec.
      Dufam ze sa spomenuta v zapisnici SLA funkcionarka niekam k tejto veci vyjadri. Je predsa slovenska tlac a su tiez stranky www.skijumping.sk
      Chceli by sme sa dozvediet pravdu.
      publikované: 06.11.2010 08:56:09 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
    6. nazor
      Zmoray skace preto lebo ma za sebou otca a trenera ktory hovori ludom pravdu do oci takze nema dlhu buducnost v tejto branzi. Lichy skace preto lebo este studuje. Ked dostuduje seda eminencia ho posle na urad prace a doskace aj on. Ostatni su uz len mrtve duse na papieri aby bubaciky boli...Vivat slovenskemu druzstvu v Sochi zachrancovia slovenskeho skoku.
      publikované: 06.11.2010 17:41:22 | autor: Amater (e-mail, web, neautorizovaný)
    7. komentar k nazoru
      amater,zmoray skace preto lebo ma za sebou oca to je pravda,ale bez toho to dnes nejde otec je napomocny len chyba je ze aj on veri vsetkym reciam trenera a trener nehovori ludom pravdu ale okato klame len ty si amater tak to vnimas inac ako my co sme od fachu.Ale ryba smrdi od hlavy /predsedkyna/a tam neprichadza ziadna reakcia len sa odvolava na usek,ktory je vysoko amatersky nechcem menovat ./cely usek/A mimochodom nevsimli ste si ze v blizkom okoli/polsko/najviac sa na pretekoch ucastnil roško s byvalym trenerom kombinakov/a ti aspon staly za to/.
      publikované: 06.11.2010 19:03:31 | autor: fanda (e-mail, web, neautorizovaný)
    8. ADIDAS
      Pre koho asi tak boli určené tie veci!!! Samozrejme že pre skokanov a trenerov. Bolo to oblecenie a veci pre reprezentáciu na MSJ Š. pleso 2009 aby nevyzerali ako "banánová republika" čo sa nakoniec aj tak stalo. Neviem či ste v obraze ale domaci skokani na MSJ vyzerali ako dúha. Každý inak oblečený situáciu ako tak zachranili veci ktore mali len 2 reprezentanti + tréner ktorý sa zúčasnili MSJ v slovinskej Kranji pred 3 rokmi od MSJ Š. pleso teraz už sú to veci staré 4 rok. Neviem ako vy ale zjavne slovenský skok napreduje a držý krok s modernou technikou ( :-D :-D ) Funkcionarom je to jedno ale skokani sa určite v tedy cítili ako jedno družstvo. :-D je to na zaplakanie ale aj hrozne vtipne ako tu všetko funguje.
      publikované: 06.11.2010 21:17:54 | autor: Tažko (e-mail, web, neautorizovaný)
    9. dotaz na fandu
      fanda, ked si od fachu trochu by si ma (nas) mohol dostat do obrazu co sa deje a v com napr. Zmorayov trener klame. Som myslel ze to je rovny chlap.
      publikované: 07.11.2010 06:45:55 | autor: Amater (e-mail, web, neautorizovaný)
    Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



    Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014