Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Friday 11th alebo Moje meno

Venované predovšetkým mojím spolužiačkam, ktoré za min. 4 roky nezistili ako sa volám !!

"Ľudmila, teší ma !,"

tento výrok som za posledný týždeň použila aspoň dvadsať krát, pýtate sa prečo ?, odpoveď sa dozviete v nasledujúcich riadkoch, ktoré sú mojou verejnou internetovou spoveďou a trochu sa obávam, ako ich pochopia tí, kvoli ktorým ich píšem, budem sa snažiť nepoužívať konkrétne mená, napriek tomu čo napíšem, dlho som premýšľala, či mám alebo nemám písať tento článok v mojom internetovom denníčku, no povedala som si "Áno, napíšem to, nech vedia ako sa cítim", nech vedia čo spôsobili svojím správaním sa ku mne. Viem, že toto môže byť chyba no keď im to hovorím do očí, ignorujú ma, odkúria ma... alebo povedia "Drž hubu", tí čo čítajú moje články  pravidelne vedia, kto spojenie "Drž hubu" rád používa ;), tak dúfam, že ak ONY (tie ktorým je článok venovaný), ho dočítajú dokonca.

Inteligentné sú 14-ročné..

čo nevedia, pochopiť že od nich nežiadam aby ma volali "Mili", aj keď to dookola so satirickým podtónom opakujú.

Inteligentné sú tie, čo prekrúcajú moje slová, klamú, či ohovárajú a samozrejme ničia ma.

Pochopte už, raz a navždy že sa nevolám Puda, Lemra, Lerma, Lermačan, Ľubizón, Ľubala a desiatky ďalších, je mi do plaču keď ma niekto nevie ani len vlastným menom volať, pýtam sa PREČO TO ROBÍTE ?, halóó, prečo, máte dôvod ?, ja za svoje meno nemôžem, no myslím že sú stovky horších, poznám desiatky Katiek, Márií, či Simoniek (nemyslím nikoho konkrétneho, len som napísala prá častých mien, častejších ako to moje) a mnohých ďalších, no ani jednu Ľudmilu, asi niečo značí, miniálne to, že moje meno nie je také časté, používané, vyhľadávané, no myslím, že nie je až také škaredé ! Tak sa znovu pýtam, prečo si robíte srandu pre moje meno, dala som vám predsa alternatívu "Mili", keď ma tak nechcete volať, nemusíte, hovorte mi Ľudmila, no prestante ma konečne prezývať !

Ďakujem Mili alebo Ľudmila, ak teda chcete !


Len tak, mimochodom :D | stály odkaz

Komentáre

  1. to by ma tiez
    zaujimalo,preco to robia,snad ti da niekto odpoved.mna napriklad bavia ludia,ktori vedia vymyslat trefne nicky a prezyvky.aj mne sa casto zadari,musim sa pochvalit:-)cim uz by som sa chvalit nemala,je asi to,ze objekt sa o nich niekedy ani nedozvie,hoci ho pod novym nickom pozna vela inych ludi...co uz:-)
    2mili:zaraza ma,preco na seba vztahujes tie vselijake lubizony,lemry,atd,ved na ne nereaguj a ignoruj ich,tak sa predsa nevolas...
    publikované: 11.03.2011 21:06:14 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. máš pravdu,
    ty si si meno nevybrala, dali ti ho tvoji rodičia z dôvodu, ktorí poznajú oni a ty. Ľudmila=to je jedno z najkrajších mien, lebo hovorí o tom, že miluje ľudí, alebo že je ľudu milá . A ty milá si. o čom vypovedá meno Klára, alebo Simona=znie tvrdo.
    Možno preto, že toto meno už veľmi často neznie, predstav si, že ja dievčence dve s týmto menom poznám. A dokonca som s Ľudmilou na ZŠ i sedávala.

    Zlaté slnko buď milé, zažiar mladej Ľudmile. Zašli jej pokoj nádherný od spolužiačok dnes i v ďalšie dni. Nech sa ti splní každá túžba , každý sen, aby si zo školy chodila šťastná len
    publikované: 11.03.2011 21:09:08 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. nereaguj !..
    to sa ľahko povie, v mojom prípade ťažšie urobí, no snažím sa nereagovať,
    Vasilisa26,
    veru pravdu máš :)
    publikované: 11.03.2011 21:18:40 | autor: Mili (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Ľudmilka, jedno je isté
    pokiaľ to v sebe samej neumlčíš, a ony budú cítiť, že sa im darí ublížiť Ti, budú to robiť, som Blanka, a teraz keď si spomeniem, čo všetko som v Tvojom veku bola.... juuuj, mali niektorí moji rovesníci fantáziu závideniehodnú....
    Nepočúvať, ignorovať, nedávať alternatívy, je to ešte horšie...
    Tak vypni zvuk a nechaj ich nech sa bavia, je to ich vec..
    Ozaj tiež poznám ešte dve Ľudmilky a sú to skveléé baby ;-)
    publikované: 11.03.2011 21:20:41 | autor: zara (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. :)
    snažím sa "Nepočúvať, ignorovať" a možno to časom prestane, Blanka je predsa pekné meno :)
    publikované: 11.03.2011 21:24:43 | autor: Mili (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Je , teraz to viem, vtedy
    som bola panenská blana, pretrhnutá blana, nafúknutá blana, blana na kačacích nohách... a tak ďalej, nenávidela som to meno z celej duše a chvíľami aj mamku moju, že mi ho dala, no po tej strašnej puberte, mi nikto už nikdy blana nepovedal, vždy aj keď sa na mňa hnevali som bola len Blanka....tak mi ver, že je to stav dočasný a ten odíde... stratí sa, len si to nevšímaj a skús byť nad vecou, viem, že radím niečo čo sa ťažko robí, ale iná možnosť nie je...držím palčeky Ľudmilka, a už len pre trochu odľahčenia témy, buď rada že nie si Šeherezáda :-)) vraj už jedna je aj u nás..
    publikované: 11.03.2011 21:31:38 | autor: zara (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Šehrezáda
    Len kedy už tá puberta skončí, a potom už snáď žiadne sprosté prezývky nebudú, to veru sm rada Šehrezáda je strašné meno, tvrdé a nepekné, :)
    publikované: 11.03.2011 21:36:25 | autor: Mili (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Ľudmilka, skončí vtedy keď Ty budeš chcieť
    môže aj hneď, ale načo? Uži si ten vek, už sa nevráti...si mladá a krásna slečna, ublížili Ti a Ty si to ustála, tak máš sily habadej, neboj sa ju ukázať... ja mojim dcéram vravím Vypni prsia, zdvihni bradu a vykroč, nech ľudia vidia aká si krásna a múdra. No a tak..už nebudem radiť ani vychovávať, verím Ti, že to zvládneš, si šikovná mladá slečna.
    publikované: 11.03.2011 21:44:22 | autor: zara (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Bolístka
    Mna prezyvali valec, :) to kvoli mojmu priezvisku. biflos kvoli jednotkam a mojmu aktivnemu zapajaniu sa do vyucovacieho procesu: stale som sa hlasil ze chcem odpovedat :)
    publikované: 14.03.2011 10:57:25 | autor: robentin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014