Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

rozhodol sa prenocovať svoju 17. ročnú priateľku

Kedy však stráca žena svoju nevinnosť? Vo chvíli, kedy po prvýkrát okúsi slasť orgazmu masturbáciou, či skutočne až v okamihu, keď partnerovi otvorí cestu do svojich najintímnejších útrob? Má sa odovzdať mužovi kdekoľvek, alebo vo vlastnej posteli?

Matka poprosila, staršieho zo synov, aby ju prišiel o polnoci čakať, keď sa bude vracať z výletu. Syn jej odpovedal, že pôjde skoro spať, lebo má dôležité stretnutie a potrebuje sa vyspať. Správu prijala s porozumením a povedala staršiemu synovi, že požiada jeho mladšieho brata. A on jej na to zvestoval neveselú informáciu: Mladší syn sa rozhodol prenocovať svoju 17. ročnú priateľku. Staršieho brata sa opýtal, či mu nebude vadiť, keď ona bude s ním spať.
Čo mu mal odpovedať?
„Keď to nebude vadiť jej a tebe, mne nie.“

Lenže vadí to jeho matke, ktorej ani neráčil oznámiť, čo má v pláne. Možno má v úmysle predostrieť nocľažníctvo, ako hotovú vec.
Ako sa má zachovať matka, aby si syna nepopudila proti sebe, keďže je čerstvo zaľúbený?
Je správne, aby 17. ročnej dievčine rodičia dovolili už prenocovávať u svojho priateľa?
Má matka syna skontaktovať matku dievčiny a oznámiť jej, že nesúhlasí, aby jej iba 17. ročná dcéra zostala celú noc v posteli jej syna a celkove v jej byte?
Je matka veľká moralistka?


studnica múdrosti | stály odkaz

Komentáre

  1. vas,
    dokazes dramaticky zvratit dej:-))
    nuz neviem,moznosti je niekolko,ak su rodiny nejak spriaznene,mozu to prebrat aj matky,nech sa ujednotia na postupe...lebo predsa len,jedna zodpoveda za jedno,druha za druhe a ked cosi mladi pocnu,tak zodpovedaju obe:-)ale skor je to asi o dovere rodic-dieta+kamoska/kamarat,tak si streba asi s nimi sadnut a prebrat to s nimi a prist k nejakemu zaveru...sak ak len prespia a da sa spolahnut,tak preco nie?
    publikované: 22.04.2010 17:42:45 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Bonnie,
    dobre. Nevadí ti vek? Je naozaj samozrejmé, že po pár mesačnej známosti, už prespávajú v rodine? prečo nie u nej? Z tvojho hladiska- dokázala by si prespet s chalanom na jednej valende a na druhej spí chalan, s ktorým si sa párkrát len medzi dvermi pozdravila?
    publikované: 22.04.2010 18:18:55 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. no mne je dive, ze matku ktora ma dvoch dospelych synov, nema kto ist pockat o polnoci, ked sa bude vracat z vyletu.
    Matku to, zda sa, netrapi, ale zamysla sa nad tym, kedy ma kto, s kym, kde a ako sukat.
    Tak ma napada, je motorkar velky chuj, ked rozmysla v takychto suvislostiach?
    publikované: 22.04.2010 18:40:09 | autor: motorkar (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. nevadi,
    vek je v poho,trebars ja by som riesila len pohodlie,ze sa rada roztahujem a razim heslo,cim menej naroda v izbe,tym lepsie.moji kamosi mohli kludne u mna prespat,alebo ja u nich a nasi mali sicher,ze k nicomu nepride,lenze ani neviem,ci to bolo kvoli nim,lebo na nejake prikazy-zakazy som ja nebola vhodna obet,ale preto,ze ja som to tak uznala za vhodne.a myslim,ze s deckami je lepsie sa dohodnut a vysvetlit si to s nimi,co chcu-nechcu a kedy a preco.
    inak motorkar ma vhodnu poznamku,ze by sa mladi mohli aj trochu na matku sa ohliadat,aj ked toho 17rocneho by som asi radsej z nocnej akcie vynechala.co keby sa mu nieco stalo cestou jak by isiel po matku?
    publikované: 22.04.2010 19:00:48 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Motorkar, chuj nie je, len rozmýšľa ako muž, nie ako matka.
    Matka vie, že ju čakať budú, keby nie nebojí sa, len asi nepôjde naprázdno. Matku trapi, že sa len tak medzirečou dozvie, čo má v pláne mladši syn. Asi to bude tým, že ani on nie je si istý, či koná dobre, keď sa o tom nezmienil. Neviem, hádam. Nejde o to, či budú sexovať. Ide o to, že vôbec dovolí matka dcére, že prespí s chalanom, s ktorým sa pozná krátko. Položila som otázku, či je matka moralistka. Podľa teba teda je. Budem hodnotiť kladné a zaporné názory
    publikované: 22.04.2010 19:05:35 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Bonnie,
    tak to je to-= cim menej naroda v izbe,tym lepsie. == ani tu nejde o zákazy, len brať všetko ako samozrejmosť a nebrať ohľad aj na staršieho brata, na hmmm určité nočné obmedzovanie na WC, kúpeľňa, bez županu, atď . Správne si podotkla, že sa treba dohodnúť. Veď ak je niekto zaľúbený, to neznamená, že mu všetci budú robiť ústupky
    publikované: 22.04.2010 19:12:23 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ja neviem ,
    najskor by som si prirodzene kladla otazky prirodzenej matky..ono ten nas pud nie je sranda....potom by som sa o tom so synom v prihodnej chvili asi porozpravala. Poprosila o vopred ohlasenie v takych pripadoch. Urcite slusne, s plnym pochopenim, usmevom aj vysvetlenim. Ja ho chapem, aj tu dievcinu.Mladost. snad si ani neuvedomuju v plnej miere co robia, ta tuzba byt spolu.. ;) Vasi, svet nasich deti je iny ako ten nas..

    Kedy zena straca nevinnost ?! podla mna nevinnost nie je ani o sexe, ano masturbacii ani ...ked zena strati zenskost.. nie fyzicku .. tie vlastnosti dane do vienka, co ju robia zenou..
    publikované: 22.04.2010 19:28:26 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. jajaj,
    =o vopred ohlasenie = to je to, čo matka asi čaká. Dôveru preukazuje, dôveru vyžaduje. A keď chcem byť dospelý v sexe, tak by som mal byť zodpovedný i k prístupu k tej dievčine a vlastnej rodine. Len mne akosi vŕta v hlave, či matka dievčiny vie, u koho jej dcéra bude spať
    publikované: 22.04.2010 19:51:06 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  9. jajaj,
    ešte jedna poznámka. Aj my sme boli zaľúbení, aj moje kamarátky sa aj 18 ročné vydávali, aj to sa môže stať, ja by som proti tomu nebojovala. Ale načo dovoliť spáliť si celú ruku, keď bolí i jeden spálený prst?

    A ekne si to napísala= vlastnosti dané do vienka a správne oresávané
    publikované: 22.04.2010 19:56:10 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  10. vas,
    ale to je fakt na dohode vsetkych zucastnenych.mlady+mlada maju taky napad,no a co,mozu mat.ide o to,co hodlaju vsetko podnikat.mama tej dievciny by mala vediet,kde jej dievka spi,a to sa da lahko zistit od mladej,staci sa jej opytat,alebo syna,ten to azda vyzvoni,ci ma nejake krytie,alebo mame povedala.ten starsi brat s tym tusim suhlasil,ked suhlasil,musi znasat iste nepohodlie a prisposobit sa.ak si narazala na to,ze by dievcina potrebovala zupan,tak ak to nevie sama,treba jej to vysvetlit,lebo spravne podotykas,ze okolo zalubenych sa svet netoci,nanajvys tak ten ich:-)
    jajaj,to je zaujimave pojednanie o tej zenskosti.co je to oresavane?
    publikované: 22.04.2010 20:15:22 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  11. Bonnie,
    oresavane= to sú moje slepé oči a rýchle prsty= okresávané, pomaly a jemne.
    Starší brat najspokojnejší nie je, ale toleruje. Už sa stalo, že prišliel po treningu o 21.30, hneď na WC a hups, dievčina krásna malebná v ňom nezamknutá. Roprávať sa - myslíš viesť komunikáciu a vyjadriť názor. V tom sa pozná i zrelosť, že ? no ano, nie sa za plodný dialóg nepovažuje.
    Doma vraj nikto nie je prorokom, hoci si druhí po rady chodia
    publikované: 22.04.2010 20:42:30 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  12. vas,som si myslela,
    ze by to mohlo byt ono:-)
    no nic moc,tusim,ze mama bude mat na vychovu 3.decko,asi ju doma vsetkemu potrebemu nenaucili...
    poslednu vetu ti total podpisujem,tak,tak:-)
    publikované: 22.04.2010 20:46:36 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  13. joj, dievcata
    neprorokujte...to ma hocikedy napadne a vtedy mi vlasiska dupkom stoja od strachu o ten moj rod ..booze, jak nam bolo dobre za nasich mladych liet, vsetko bolo jasne ako facka...aj s troskou" nejasnosti" ale nebolo ich tolko ako teraz..ja tym nasim detom nezavidim, namojdusu ich musi stat byt a stat sa clovekom a odolavat (tisickrat horsim veciam ako my dakedy) tisickrat viac sil ako nas..
    publikované: 22.04.2010 21:30:38 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. som si istá:matka nie je moralistka
    iný je tento mladých svet
    a dobrej rady tu vcelku niet..
    dievčatám chýba cudnost
    a potom
    príliš zavčasu majú problémov viac než dost..
    žiadnej kočke nezaškodí
    ked - ako panna-dlhšie po svete chodí..
    tažká je toto téma
    a ja som príliš zodpovedná žena..
    včasnú radodajku nechcem ani dcéru
    ani nevestu - namojveru..
    ale či na mne záleží?
    ked vzor celebrít im pred očami denne beží..
    publikované: 22.04.2010 21:35:17 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. jajaj,
    ano, z každej strany úder, istoty niet a tak si chcú aspoň lásky užívať, brať , čo kto dáva. Prečo chcú hneď všetko mať, všetkého sa nasýtiť a potom čo? Prečo chcú skracovať tú nádhernú mladosť a prvú ružičku odtrhnúť, prečo nemôžu len pomedzi kvetinky sa prechádzať, ovoniavať a a potom, keď všetky vône ovoňajú, k tej najsilnejšej sa pripútať?
    publikované: 22.04.2010 21:57:11 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  16. Radosť,
    takže jedna jedna. Takmer každá matka zodpovednou chce byť, snaží sa dobre poradiť. Tvoj názor zaváži, ale ako píšeš, asi málo, keď populárny ten je, kto sa v novinách počtom milencov preferuje. Klamstvo u kamarátok prijateľnejšie je, ako panenstvo. To ako keby "šarlátovým znakom" u dievčat bolo
    publikované: 22.04.2010 22:08:44 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  17. Dľa mňa, matka sa môže vysloviť, čo je pre syna dobré a čo nie
    na takéto moralizovanie má právo, ako matka dcéry by som sa zamýšľala, babkou by sa mi ešte nežiadalo byť :-))))
    publikované: 22.04.2010 22:49:51 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  18. Vasilisa...
    a prečo ty myslíš hneď na to najlepšie? Podľa mňa tam prespala, aby sa mohli navzájom skúšať z učiva, preveriť si svoju pripravenosť na výuku. Čo je na tom zlé??? U mňa to tak voľakedy fungovalo... (((-:
    publikované: 23.04.2010 00:23:04 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  19. pridám svoj názor a skúsenosť...
    my sme sa s manželom zoznámili, keď som mala 19 a keď som u nich bola na prvej návšteve, nespali sme v jednej izbe...síce sa mi to zdalo divné (kedže sme už intímne spolu žili), ale rešpektovala som to (vtedy s nimi žila aj babka, tak aj kvôli nej ma dali inam...)

    a k tejto situácii...ak už len došlo k možnosti, že jej syn jej nič nepovedal a nemá obavy z toho, ako bude reagovať matka po návrate domov, už to je podľa mňa signál, že niekde urobila chybu...

    ak by ju aj chcel prenocovať, určite by som im nedovolila spať v jednej miestnosti...jednak ešte nie sú dospelí a potom, je predsa jeho matka, takto sa to nerobí...ihneď by som ju poslala domov a nemyslím si, že je matka moralistka, ak uvažuje podobne...

    pýtam sa, kde je otec? asi žijú bez neho, však? ak by môj syn aj intímne žil, čo je v tomto veku asi normálne, určite by to do 18 rokov nebolo pod našou strechou...


    asi som v tomto staromódna...
    publikované: 23.04.2010 10:01:03 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  20. a jasan, že
    by bolo vhodné upozorniť ho na všetky dôsledky "prenocovávania"...bože, keď ja toto budem riešiť so Šimonom, asi sa...v domácnosti by mali fungovať nejaké rozumné pravidlá, aby decká podľa nich vedeli, čo môžu a čo nie...

    a doba nedoba, prispôsobujeme tie pravidlá za jazdy a furt ustupujeme a to podľa mňa nie je dobré (robila som to v škole), sami robíme chyby a to, čo by sme v normálnej situácii nerobili...viem, že sa doba mení, ale niektoré pravidlá by sa mali dodržiavať, rešpektovať aj dnes a pravdaže je najlepšie vydiskutovať si veci skôr, než nastanú ;)
    publikované: 23.04.2010 10:12:44 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  21. vasi, hodnotit mozes samozrejme co chces a ako chces. Ale podla mna toto vobec nieje o moralke ale o vztahu matka-syn.
    Vztah matka-syn ma na rozdiel od vseobecneho vztahu matka-dieta ci dokonca rodic-dieta, svoje specifika, pravdepodobne vyplyvajuce aj z paradoxu, "cim menej sa matke povie, tym viac toho vie" :-)
    resp. taky znamy fakt, ze matky sa dozvedaju urcite veci tykajucich sa ich synov ako posledne, ak vobec, ma casto len racionalne pozadie. (napr. taka pani Kaczinska :-(...)
    ...delenie na muzske/zenske rozmyslanie... len tolko.
    Kazdy chap pozna, o com vztah matka-syn je, ale zdaleka nie kazda zena si to vie co i len predstavit.
    publikované: 23.04.2010 11:43:20 | autor: motorkar (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. dius,
    ake deti...vsetci z nich robime dospelych, len sa pozrime..nechceme aby sexovali ale sa mali radi a pritom, vsade sa propaguje nie sex ale totalna zivocisnost podla mna, ukajanie bez akejkolvek kultury, lebo aj sex je kulturou si myslim a hodne krehkou (a to sa totalne odzrkadluje aj v nasej spolocnosti, to co je teraz zabija krasu cloveka tam hlboko v jeho vnutri)..lenze nie, kazdy zije s kazdym a s bohvie cim, bez rozdielu pohlavia, nahota je oblecenim a pozname pohlavne organy vsetkych celebrit v priamom prenose..potom sa ozve taka zena ako ja, ze uz mam plne zuby tej nahoty napr. tak je puritanka, ako stara dievka z armady spasy, ktora je nadrzana ale uz ju nikto nechce tak sa dakde vyburit musi a urcite mas dake psychicke problemy ak nespavas s polkou dediny , prinajmensom nemas ziadneho nabijaka ..no ano a od nasich deti by sme chceli aby boli top na nas obraz vysnivany, ale ako?! ved su to mladata ktore su do vsetkeho hrr a cely svet patri im a cely svet je pre nich gombicka prirodzene od boha plny elanu, plny sily, hormonov, spoznavania a vsetko kopiruju...samozrejme nebudu kopirovat mna s mojim prinajlespom povedane starosvetskym pohladom ...a mozeme rozpravat az sa jazyk ostrambe...
    publikované: 23.04.2010 11:49:55 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. Ako
    "Ako sa má zachovať matka, aby si syna nepopudila proti sebe, keďže je čerstvo zaľúbený? "

    Ako čerstvo ? Týdeň, mesiac, dva ? To znamená, že mesačnú zaľúbenosť teraz chce explicitne predviesť tým, že milovanú osobu prenocuje v jednej posteli so sebou ?

    Tak neviem, príde mi to nevkusné a aj keď nemám deti, určite by som ich viedla k tomu, že zdieľanie jednej postele by nemalo byť po mesačnom zapozeraní. Lebo láska to zrejme nie je.

    Aj to verejné predstŕčanie nahoty je o ne/vkuse. Bez ohľadu na vierovyznanie a bezverectvo mnohých postihuje chronický nedostatok vkusu. A nedostatok vedomia svojej hodnoty

    Odkaz neplnoletým: milá mládež, zato že sme v európskom porovnaní lacnou pracovnou silou, nemusíme sa dávať vo všetkom tak lacno
    publikované: 23.04.2010 13:26:40 | autor: lalalka (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. jajaj :)
    nuž áno, všade je sexu naozaj dosť, decká si myslia, že o tom všetko vedia a bezhlavo sa púšťajú do experimentovania...len si (naivne) myslím, že ak sú rodičmi vedení od mala, rozprávajú sa spolu o všetkom, snáď si poradia aj s týmito vecami a dokážu usúdiť, čo by sa ich rodičom páčilo a čo nie a aj prečo...to, či si tie názory zoberú za svoje (o čo ani nejde), resp. ich zvnútornia, je už len na nich...určite môžu konať a myslieť aj protichodne a ako si napísala "módne"...ale ak by som mala pred sebou autoritu-rodiča, ktorému dôverujem, nekonala by som proti jeho vôli...v puberte z trucu možno, ale nie vo vážnych veciach...čo myslíš?
    publikované: 23.04.2010 14:04:44 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  25. mno...
    nakoniec som nešla ani za petržlen a ani za zeler :D ochorela som :D
    publikované: 24.04.2010 09:23:00 | autor: Kvakva (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. Všetkým ´dakujem
    a napísala som pokračovanie.
    publikované: 24.04.2010 17:48:49 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  27. téééda, toto sa mi, Bonnie,
    velice loobilo!!! Veru, je to zaujímavá téma, ktorá sa čoskoro bude týkať aj nás doma. Som ras mater, keby som v tej sekunde sadla na taxík, zobudila tú bandu, dievčinu posadila do toho taxíka a synom spravila hubovú polievku??? Ako matka dievčiny by som ocenila, keby to matka chlapcov spravila s mojou dcérou, a aj keby za tým nebola erotika, aj tak si myslím, že mať povesť dievčiny, ktorá s jedným bratom spí a druhý sa na to díva, je blbé... A keď ja čakám svoje deti vracajúce sa z výletov, prečo by mňa nemohli čakať tiež? Alebo deťom stačí ráno otázka: Čo si mi priniesla?
    A nemyslím si, žeby deti mali súložiť so svojimi partnermi v jednej izbe, kým ja spím v druhej....aj keď mám pomerne moderné názory, toto je na mňa moc...
    publikované: 25.04.2010 09:15:32 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  28. jaj, že Bonnie, sorry
    Vasiliska, tak ma pohltila téme, že neviem, čo píšem...:DDDD
    publikované: 25.04.2010 09:19:28 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  29. Helejte děvčata, nedělejte z toho až takový drámo.
    Vezmu sebe za příklad, aby jsme nemuseli pro příklady daleko, spím si spím, slyším, že syn přišel domů. Byl pátek nebo sobota, nevím, bylo pozdě a věděl jsem, že nesmí do práce.
    Potom si zase spím a najednou takovej divnej šuchot.Jsem na to citlivej, když někdo dělá randál, je to v pohodě, když se někdo plíží je to nespečí. Zvěř to dělá taky tak.
    Ráno, prosím vás pěkně, jdu ověřit stav věci předmětný a tam vidím dvě nohy bez celutidídy, rovnou vedle mýho syna.A to máme dvě postele kovový, aby nevrzaly a držely pohromadě až z IKEA. V "dětském" pokoji. No tak teda. To je dnešní mládež, co je silně individualistická. Určitě musela mít nějakou vošklivou kamarádku, né?
    publikované: 25.04.2010 09:28:03 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  30. omylom trafena
    bonnie teda reaguje,aj ked jej to nepatrilo:-)tvoja talianska reakcia by tiez splnila ucel,ale otazkou je,na ako dlho?ja myslim,ze je lepsie tieto veci riesit mierovou cestou.pokecat s detmi a dat im doveru.clovek radsej nieco robi zo svojej vole,nez,ked je vedeny strachom z prikazov,alebo zakazov...
    tak skor dosiahnes,ze ti deti nebudu sulozit v druhej izbe a vlastne ani v ziadnej mimo tvojho baraku.a ked dosiahnu vek a zrelost,tak podla mna,kludne mozu i v tvojom baraku.otazne je,kedy to u koho nastava.akurat z toho treba vynechat toho brata:-))
    ty by si chcela,aby tvoje deti sli nocou niekde ta cakat?a btw,tie detske otazky ze co rodic priniesol namiesto pozdravu,to rastiem,ked niekde pocujem.ale za to si rodicia mozu sami,som presvedcena...
    publikované: 25.04.2010 13:00:53 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  31. Bonnie:-))))
    Chtěl bych Tě za mámu:-)))
    publikované: 25.04.2010 13:15:42 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  32. Mahara TI,
    o to mi išlo, poukázať, že je netaktné a ponižujúce pre dievčinu, aby sa takto podceňovala, vo všetkom vychádzala v ústrety chalanovi, len aby sa na ňu nedajbože nevykašľaľ. Morálka zostáva v nás, je tá istá, len my si ju chceme každý sám prispôsobovať na naše pomery a to je zle. Vždy zostať dievčinou s pevnými zásadami.
    publikované: 25.04.2010 16:11:09 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  33. Bonnie,
    môj názor je taký, že sexovať vo vedľajšej izbe môžu vtedy, keď ich spolužitie bude mať istú budúcnosť s termínom manželstva alebo partnerstva, s dohodou, so zodpovednosťou a záväzkami a podielaním sa na vedení spoločnej domácnosti a nie správať sa ako v hoteli, kde by matka robila poriadok a starala sa o hladné žalúdky.
    publikované: 25.04.2010 16:14:48 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  34. Miťo,
    tak ako som napísala, keď budete mentálne dospelí a zodpovední, budeme sa navzájom starať o naše pohodlie a potreby, vtedy áno.
    publikované: 25.04.2010 16:16:13 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  35. presne, Bonnie,
    ako povedala Vasiliska, 17-ročné dieťa nemá nárok súložiť vo vedľajšej izbe, keď sú doma rodičia... práve to je krásne na tom veku, že musia byť kreatívny a hľad si ten kúsok miesta pre seba alebo takto: uvolnila by si sa so svojim frajerom, keby si vedela, že jeho mama spí vo vedľajšej izbe? Ja teda nie... a presne, keď už ide o vážny vzťah, tak s prižmúrením oka...
    publikované: 25.04.2010 16:30:02 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  36. ééé, Bonnie
    určite by som nechcela, aby išli deti nocou pre mňa, som samostatná bytosť... a otázku, čo si mi priniesla nepovažujem za tak infantilnú, tiež sa pýtam detí, čo mi priniesli zo školy /známku/..
    publikované: 25.04.2010 16:33:06 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  37. Vasilka
    a chlapcov tiež treba naučiť, že nemajú dotyčnú dievčinu takto ponižovať... kto chce, aby si ho vážili, má si tiež vážiť druhých....
    publikované: 25.04.2010 16:35:26 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  38. Mata Hari,
    veru aj ja sa pýtam každý deň: Priniesol si mi niečo, Stačí odpoveď , že seba a viem, že je to naozaj len pre mňa
    publikované: 25.04.2010 18:06:34 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  39. Už temu moc nerozumím,děvčata.
    Nějak se mi to vymklo.
    Ale jedno vím. Když mě při tom nechaj spát, neřvou při tom jako divá zvěř, je to v pohodě.-))))
    publikované: 25.04.2010 18:14:53 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  40. mito,
    to je mi jasne,nielen ty:-))
    vas,mata,trochu sa nam to prelina,lebo ja som natvrdla.ja som mienila to,ze mozu spat v jednej izbe,ked len spia,myslim tym aj to,ze ked sa do noci vizitiruju,tak neni idealne kracat nocou a odprevadzat sa,atd.nezastavam nazor,ze by deti mali volne sexovat,ked su vo vedlajsej izbe rodicia a v izbe este brat a vlastne aj myslim,ze treba najst primeranu vekovu hranicu podla individualnej zrelosti,kedy s tym zacat.za to zase nezdielam vas nazor,ze by sa decka mali cpat do vazneho zodpovedneho vztahu a ukazovat im tieto ocakavania,pretoze mladi ludia by mali naberat a prezivat skusenosti a mali by vediet,ze na to maju pravo a ze je to ziaduce.netvrdim,ze teenageri nemozu natrafit na svoju zivotnu lasku,s ktorou vytvoria rodinu a budu happy az kym nepomru.ale statisticky to nie je natolko pravdepodobne,ze sa im to podari.nemali by sa ohliadat na rodicov,ci ich nahodou nesklamu,ked im uz dovolili spat v 1cimre,ked sa rozidu s niekym,s kym uz dalej nechcu byt.je dobre,ak sa obrusuju a vyskusaju viac vztahov,aby spoznali partnerov i seba samych...

    ozaj mata,ked ti deti neodvetia,ze "vsi",tak je to ok,ze sa zaujimas:-))))
    publikované: 25.04.2010 21:28:24 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  41. Mojínkový kamarádi, víte kolik kleklo lásek neskutečnejch?
    Nechme to na ně.Vono je asi fakt pravda, že dokud sis to neskusil, nepřísahej.
    Po dvaceti letech rodinný lásky se rozváděj lidi pro kreténskej pozemek a bará, kde nikdo z nich, de facto už nechce existovat.Osobně bych to nechal na nich a nezasahoval do toho. Hele lidi, ráno du do práce a potřebuju se vyspat. V koupelně je čistej ručník, tajdle mám kapesník lněný, jako roubík a neserte mně!
    publikované: 26.04.2010 11:58:23 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  42. Bonnie,
    súhlasím s tebou, že treba nájsť primeranú vekovú hranicu, treba hľadať vhodné nátury k sebe, hľadať čo najviac zhôd, patrí k tomu i sex, ale ak už začnem robiť experimenty, tak po hlbšej úvahe, nie po krátkom vzťahu. Po krátkom vzťahu sex vyhovuje už osobám, ktorí vedia, čo chcú. O týchto dvoch som presvedčená, že nevedia, či sú si navzájom súdení. A ja viem, že nedajbože , ak sa vezmú, alebo budú po dohode spolu žiť, tak určite po čase šťastie od nich oddíde, lebo povahove sa k sebe nehodia. Chalanovi vyhovuje, že sa mu podvoľuje dievčina vo všetkom. Ak raz prejaví svoju vôľu dievčina a začne presadzovať svoje požiadavky a práva, môže byť neskoro.

    Nocou nekráčajú, ale sa vezú
    publikované: 26.04.2010 19:39:10 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  43. Miťo,
    Hele lidi, ráno du do práce a potřebuju se vyspat===publikované: 26.04.2010 11:58 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný ===hmm, akosi si vedľa, alebo žeby si mal kanadský čas nastavený?
    publikované: 26.04.2010 19:41:10 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  44. s tym by som
    suhlasila,vas,zaciatky su pekne bez deformacii...ta vhodna vekova hranica je ale vskutku dost osemetna zalezitost,blbe je,ked sa zacne priskoro a docela blbe je,ked prineskoro.najlepsie je to tak akurat,ako steak:-)
    publikované: 26.04.2010 20:37:02 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  45. Nemám nastavenej kanadskej čas, fičím na SEČ.
    Ale Kanada je moje srdcovka. Než umřu chci tam. Stejk mám rád medium, trošku akurát, trošku krvavej. Asi je to tím, že nás učili jíst šťavnatý čerstvý věci bez tepelný úpravy. Třeba ryby, nebo červy, hady, mravence, jejich vajíčka jsou velice příjemným spestřením, protože obsahujou céčko. To je vitamín, né výbušnina.
    Někdy se nedařilo, muselo se běžet, tak jsme nejedli. No a co, né?
    Teď si vařím pravidelně každej třetí den. Skoro.Většinou vegetariánský jídla.Ale nikomu to nevnucuju ani nedoporučuju. Nejraději mám uvařenej, napaprikovanej, vočesnekovane lalok, sklenici čilli, štvrtku chleba , hořčici a tři píva. desiny, aby mně náhodou nekleklo:))))
    publikované: 26.04.2010 21:18:24 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  46. No Miťo,
    nech ti chutí,
    ale tu sa "varilo" trochu viac exotiky
    publikované: 27.04.2010 19:07:19 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  47. Dobře, padám.
    Neberte to tragicky. Skrátka vo jednoho míň.
    publikované: 27.04.2010 19:32:39 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  48. Miťo,
    každá hlava sa počíta. Oddýchni si , ale neodchádzaj, navždy
    publikované: 28.04.2010 18:55:19 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014