Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

RE:Na čom ženám záleží?

Ak sa tuli nenahnewá, nadwiažem troška na jeho článoček, ktorý ma celkom zaujal, ale neprináša žiadne skutočnosti ktorých by sme si neboli wedomí ...

"Chcu chlapa, ktory je mily, dokaze ich pochopit a porozpravat sa s nimi. Ktory sa na ne usmeje, ked to najviac potrebuje a bude ju drzat za ruku. A tu zenam uz nezalezi ani tak na krase a mnozstve svalovej hmoty."

.. w týchto riadkoch je naozaj weľa prawdy. Lenže ono je to trochu zložitejšie ...

Newiem asko iné ženy, ale myslím že niesom sama, ktorá dokáže mať naozaj rada iba chlapa, ktorý nawonok nejawí záujem. Aspoň w tých prwých fázach určite. Nemám rada wšetkých tých zarytých romantikow, stačí tak primerane neprehnane citliwý (nakoľko už sa mi stalo že chalan sa rozplakal keď som mu zatajila že som si kúpila cigarety - z toho si logicky wywodil že mi už nemôže weriť.). Niektorí si myslia, že potrebujeme byť s nimi 24/7 ale to nieje prawda - prawdu powediac, lezie to na city. Mne osobne určite, pretože dostáwam pocit, že ho mám istého, takže strácam záujem a začína mi liezť na nerwy. Jednoducho si jeho prítomnosť newážim natoľko, ako keby sme spolu boli zo 2-3 krát do týždňa. Wtedy obwykle nastupuje na scénu obhliadanie sa po wyhowujúcejšej koristi a newera. Ale ako sa spiewa w jednej známej pesničke sloweského pôwodu:"...bolo to treba nám?.."

Čo wlastne potrebujeme? Potrebujeme chlapa, s ktorým sa dá porozpráwať, ale ktorý nás zároweň wypočuje a rozumie tomu čo nás trápi (alebo sa aspoň tak twári). Potrebujeme chlapa ktorý tu bude pre nás kedykoľwek ho potrebujeme. Potrebujeme samozrejme finančne zabezpečeného chlapa. Wäčšina nechce, aby za nich platil w drahých reštikách, kupowal drahé weci (samozrejme, nejaká hodnotná maličkosť poteší). A samozrejme, nehoworím že to má byť ideál krásy, swalowec (osobne swalowcow nemôžem) ale nech sa naňho dá aspoň pozerať. W posteli ak je nezaučený, nech je aspoň zaučiteľný, w tom prípade sa to dá naprawiť. Hlawne nech sa na nič nehrá ako wšetci tí "dokonalí" okolo nás.

Takže, aby som to wyňadrila w jednej takej malej myšlienke: Ženy chcú chlapa, ktorý je milý, sympatický, má zmysel pre humor, dokážu ho zároweň milowať aj nenáwidieť a bude ich zbožňowať rownako, ako ony jeho. Len to nesmie dáwať príliš najawo.

sme komplikowané, čo?


aj o sexe ... | stály odkaz

Komentáre

  1. tajtrlicka je komplikovana?
    ani nie, len treba vediet ako vas okresat s pocitom, ze okresavate vy nas ;)
    publikované: 24.06.2004 09:58:13 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. love hurts
    Mno mojenko. :o) Poviem ti presne, čo ženy potrebujú chceš? Ale potom mi nechoď klopať na dvere a nezisťuj si nič o mne, pretože som asi jediný, kto vie, čo chcete. ;)

    Žena potrebuje cítiť oporu v čase, kedy cíti, že ju všetci opúšťajú. Potrebuje sladké reči aj v dobe, kedy by najradšej všetkých zabila (to je inak dosť často o život. je to ako skrotenie sopky). Žena potrebuje potešenie i keď sama nikdy presne nepovie, že potešenie chce a potrebuje. V celkovej podstate chce žena všetko, čo chce jej srdiečko, pretože je dokázané, že žena sa málokedy riadi hlavne rozumom. Prvé piští srdiečko až potom rozum.

    Z príkladu: Mladý pár neznámich osôb v obchorde - hypermarkete. On: Nakupuje si parfem aby konecne nejaku zbalil... Ona: Nepriamo ho sleduje, pretože jej padol do oka.
    Situácia: nepovie mu ani slovo kým neuvidí, že by aj on mohol mať záujem o ňu.
    Riešenie: ženy by si mali ísť za svojím cieľom a nemyslieť na to, čo ak...
    Muži v tejto situácii: snažia sa upútať pozornosť aby si ich dotyčná všimla...
    Ženy v tejto situácii: vidia svoj objekt, ale nenaberú dosť odvahy osloviť ho.
    Záver: v konečnom dôsledku sa preukázalo, že... Žiadny muž nepochopí ženu, pokiaľ sama žena nebude vedieť čo chce !!!

    Tak nás prosím skúste aspoň navigovať ;)
    publikované: 24.06.2004 14:13:40 | autor: snipi (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. jaaaj tak wy na nas
    pouziwate taketo strategie? ;D
    publikované: 24.06.2004 16:08:16 | autor: 2 dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. 2 dmiba
    hop, to malo ist takto =DD ..
    publikované: 24.06.2004 16:08:44 | autor: Tajtrlicka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Waw a také dačwo ešte žiwje na zemi? :)
    No poviem ti, swetheart, dodáwaš mi sebawedomia. To po swete ozaj také dačo eštwe chodí?
    publikované: 24.06.2004 16:15:10 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ale coby ja len trepem nezmysli
    to snipy ma pravdu :))
    publikované: 24.06.2004 17:00:25 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. snipi
    Mas dokonalu pravdu! Nie si ty nahodou zena? Ale je tu este jedna vec... musime citit, ze sme milovane;potom je vsetko jednoduchsie... a opkial ide o ten ideal krasy... tu nie su stanovene medze. proste, bud ta ocari, alebo nie, a moze byt hocijaky krasavec, teba si neziska... jednoducho: srdcu nerozkazes... (sice je to otrepane, ale je to tak)
    publikované: 04.01.2006 19:29:21 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014