neskutočný nápad od Taničky Turečekovej
Hod-dog
2. fáza
suroviny:
cesto:1 hrudkovitý tvaroh, 6 PL ovsených otrúb, 3-4 vajíčka, 1 sušené droždie, 3PL psyllia, soľ, mleté čierne korenie + párka čo obsahuje najviac % mäsa
postup:
1, na mokrú fóliu roztrieme cesto , dáme surové párky a rolujeme ako roládu a šup do rúry,
pečieme 30 -35minút na 170°C .....treba to kontrolovať
upravený Hod-dog v menšej dávke
suroviny:
1PL hrudkovitého nízkotučného tvarohu, 2PL OO, 1 vajíčko, štipka sušeného droždia, 1PL psyllia, štipku soli, štipku mletého čierneho korenia , dve párky s najväčším obsahom mäsa
postup:
1, všetky suroviny zmiešame spolu
2, párku si rozkrojíme na polovicu a okolo nej naplácame hotovú zmes ...položíme na pripravený plech, vložíme do rúry a pečieme 20 minút pri 180°C (treba kontrolovať)
rada: žĺtko pridajte hneď do zmesi a bielko dávajte postupne, aby ste to nemali moc riedke
dobrú chuť
Zapečený hod-dog
23.01.2013 02:56:38
neskutočný nápad
Komentáre