Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čakám ťa...

Čakám na tú chvíľu, kedy sa nám konečne znova podarí zosúladiť naše časové rozvrhy. Kedy sa znovu spoja naše vesmíry do jedného v nežnom dotyku.

Šepkal si moje meno do môjho dychu, len desatinky milimetra od mojich pier. Pevným putom si spájal naše city v dotykoch rovnakého vesmíru. Nadýchla som sa, vzala ti výkrik z jazyka a položila ti ho na pery. Len tíško. Teraz ja zašepkám tvoje meno. Fúkla som písmenká do molekúl kyslíka. Zrazili sa s mojimi. Hra hlások, špirály dymu, iskra v očiach. Je mi jedno na čo myslíš, pokiaľ myslíš na mňa. Potiahol si ma za vlasy, naklonila som hlavu a snažila sa chytiť ťa za myšlienky. Myslíš na mňa? Pomysli si moje meno tak nahlas, aby som ho videla pred očami vypálené do priestoru. Aby tam zostalo navždy. Ako vyryté v kôre stromu, vytesané do kameňa, prúdiace s mojou krvou, ukladajúc sa do každej jednej bunky v mojom tele. Tvoj dych bol horúci, zanechal prekvapivo dokonalý odtlačok na mojom krku. Odtlačok tvojho úškrnu. Pohrýzla som tvoje pery, zamotal si mi ruku do vlasov. A ja som vedela, že bude trvať veľmi dlho, kým ich dám do prijateľného stavu. Zasmial si sa. Vzal si mi z jazyka cukrík, schladila som ťa vyčítavým pohľadom. Citrónová chuť sa rozlievala v tvojich ústach. Cukrík chutil tebou, asi viem, čo na tom tak miluješ.

Čakám ťa. Čakám kým zavoláš a zamotáš sa v slovách, ktoré nikdy poriadne nevyjadria, čo povedať chceš. Čakám na tvoj úškrn, na tvoje oči a moje meno vyslovené tvojimi perami. Čakám na tú chvíľu, kedy sa nám konečne znova podarí zosúladiť naše časové rozvrhy. Kedy sa znovu spoja naše vesmíry do jedného v nežnom dotyku.

Je zima a ja chodím v tej krátkej sukni, na ktorú si v obchode s obdivom ukázal. Roztrhla som dvoje pančušky na stoličke, pretože čakám na chvíľu, kedy zavoláš a povieš „Čakám ťa...“

Joahnnie


To, čo ti nepoviem | stály odkaz

Komentáre

  1. Joah, však to sa spraví..:-))
    Kúp nové pančušky a čakaj ďalej.. :-))
    Pekne si to spísmenkovala.. :-))
    publikované: 22.10.2008 19:32:41 | autor: z-a-r-a (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Od Maggie
    Sranda pocuvat, ako hovoris o ukradnutom cukriku a uplne ine citat si tie krasne slova co sem pises...
    Aj ja chcem! Cakam! (Do...)
    publikované: 22.10.2008 20:52:49 | autor: nasavec (e-mail, web, autorizovaný)
  3. dokonala nadhera... :)
    zboznujem ta citat... hltam kazde pismeno... proste dokonalost v kazdom pismenku...
    pekny vecer ti :)
    publikované: 22.10.2008 22:07:13 | autor: kiti (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. toto bolo krasne...
    ...az slzicka vykukla z kutika oka
    publikované: 23.10.2008 09:58:00 | autor: luu (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. kiti, luu...
    Ďakujem :))
    publikované: 23.10.2008 15:46:28 | autor: joahnnie (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. fúha....
    čakám Ťa Joahnnie...čakám ťa teraz, čakal som ťa včera, budem ťa čakať zajtra aj celý víkend...ale vidieť ťa neuvidím :(( budem Ťa počuť a splietať nezmysly...ako vždy...hlavne, aby si ty aj naďalej čakala na mňa....
    publikované: 23.10.2008 19:02:16 | autor: Lex (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. :))
    neboj...ja síce nie som trpezlivá osoba, ale som dosť ambiciózna :)) takže si myslím, že o toto sa naozaj báť nemusíš :))
    publikované: 25.10.2008 09:25:17 | autor: Joahnnie (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. .
    Nádhera.
    publikované: 04.11.2008 11:44:50 | autor: Lesmiria (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014