Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

02.08.2005

02.08.2005

02.08.2005 cca 01:11 :)

Ciernocierna tma, kedze Benc asi neplati za elektriku a lampy poulicneho osvetlenia  nesvietia. Dufam ze sa ludia spametaju a rozsvieti sa im ziarovecka nad hlavou a uvedomia si koho volit. Ale nie o tom som xcel. Je na kazdom ako sa rozhodne ale nech potom nepinda a nevnucuje druhym svoje nazory. Neplati to len pri volbach ale vjacmenej fsade. Volil si c. 1 komunistov? Tvoja vec. Volil si c. 33 Jezisa? Tvoja vec. Volil si 666 Satana? Tvoja vec. Len mi nevrav ze ked som zvolil 00 (dve nuly) a pisem tu blog, ze som to nemal volit. Nikoho nenutim konat podla mna, ale zas ocakavam to iste. RESPECT ja teba ty man. Ak nie? FUCK OFF.

Brat mi zacal vyhadzovat na oci, ze si xcem kupit motorku. Mam ju ja zacat vyhadzovat na oci ze si ju kupit nexce??? Nie ze nie je to to iste. Think about it.

Odkaz suvisiaci s blogom hore napisanim: (ibaze po 10 dnoch som zabudol suvis, co uz :P)

"Vzala si mi to najcennejsie, co som mala pre co som zil a co som miloval. Seba samu. Preto sa necuduj, ze sa teraz voci tebe spravam ako sa spravam... Je lahke odpustit ale je tazke zabudnut. "

 


august 2005 | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014