Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pán Mác je veľmi šikovný človek

Netrpezlivo budem sledovať, koľko ľudí mu dá hlas

Prečítala som si, kandidátku poslancov do VUC TN. Je veľmi zaujímavá a pestrá. Od stavebných robotníkov, cez lekárov, po akademických maliarov. Tak to má byť. Lenže , našla som kandidátov, ktorí zastupujú rodinné klany. To sa mi už správne nezdá. A čo ma najviac vyrajcovalo k napísaniu tohto článku, je kandidát Juraj Mác. Kandidát za Ilavu, za stranu MOST-HID. Mám také tušenie, že je jej sponzorom a aj samozvancom.  Už len táto strana chýba v našom kraji!!! Ten je taký domorodec okresu Ilava, ako istý primátor istého mesta ďalekého Východu. Pán Mác je veľmi šikovný človek. Blavák. Z Janotovej. Aj nad lúčkami sa potuľuje na 28 čísle. Za desať rokov vedel, kde má zapracovať a na koho sa obrátiť, a tak sa nenápadný mladý muž vypracoval na miliardára,ktorý si okrem automobilových pretekov v Anglicku mohol zakúpiť i „letenku“ na mesiac. Neviem, vám povedať, v akom je poradí a v ktorom roku to má byť. Jeho živé reklamy a autoreklamy , chodiace po našom meste a prevážajúce sa, provokujú a dráždia ľudí, aby ho volili. Netrpezlivo budem sledovať, koľko ľudí mu dá hlas. Hlas človeku, ktorý prišiel na prelome storočia do Dubnice nad Váhom podnikať, aj s inými spoločníkmi. Najprv začali silnými slovami, aby ľudia zabudli na záhradky a záhumienky, lebo bude toľko roboty na Metelurgii a.s., že si ich nebudú stíhať obrábať a vlastne ich nebudú ani potrebovať, lebo budú zarábať toľko, že si budú môcť kúpiť, čo len chcú. No a splnili to tak, že z cca 1350 ľudí polovičku prepustili, spoločnosť išla do konkurzu, aby vzápätí vytvorili novú spoločnosť METALURG, samozrejme vo vedení s tými istými ľuďmi. Postupne začalo upravovanie-upratovanie personálneho osadenstva v tejto spoločnosti tak, že teraz je zamestnaných cca 220 ľudí. Náplň objednávok tak poklesla, že niektoré prevádzky nefungujú, alebo pracujú len kampaňovito, jedine ako tak sú pokryté objednávky na zlievárni. No a prečo ho majú ľudia voliť? Lebo vraj pozná problémy, ktoré trápia náš región a bude ich urýchlene riešiť. Ako? Tak, ako prosperuje Metalurg? Ano, niektorí profitujú a niektorí, sa obávajú chodiť do práce, lebo sa boja, či nebudú prepustení tiež. Tak, že poklesli mzdy, ale sa navýšilo imanie firmy? Bude pri prerozdelovaní financií županstva, kde budú tiecť potôčiky ich toku? A čo je zaujímavé na adrese tohto kandidáta? Má adresu Elektrárenská 1737/8. Táto adresa je jednak sídlom firmy Project TWO, s.r.o. ale je i súkromnou adresou jeho spoločníka. Žeby, bol jeho podnájomníkom? Nerozumiem, ako takéto prechmaty môže naša prokuratúra umožňovať. Neverím, že sa pokojnou cestou v správe nášho štátu niečo zmení. Ak budeme mať za primátorov miest, županov VUC-ečiek, a poslancov, nielen územných celkov, ale i NR SR, nikdy náš štát prosperovať nebude, ale len jeho jedinci.


iskrenie v práci | stály odkaz

Komentáre

  1. Vasi,
    oceňujem Tvoj občiansky postoj že sa zaujímaš o kandidátov. Tak to má byť, keď niekto chce zodpovedne voliť. Aj ja si ešte pozbieram nejaké informácie, možno budem nasledovať Tvoj príklad. Myslím, že pánovi Mácovi ako kandidátovi Mostu-Híd v Trenčianskom kraji zvolenie vôbec nehrozí.
    publikované: 09.11.2009 19:14:06 | autor: panigani (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Paganini,
    tam ani o stranu tak nejde, ako o neho.
    Ďakujem
    publikované: 09.11.2009 20:08:46 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ...ale neverím, takýto slušný človek?????
    publikované: 09.11.2009 20:57:12 | autor: (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ...
    nemusíš. Ani iní neverili a boli presvedčení
    publikované: 10.11.2009 16:25:46 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Spolužiak
    S Jurajom Mácom som chodil na vysokú školu. Keď bola revolúcia, vykrikoval "Kurvičky, veksláci" a podporoval osoby, ktoré sa začali objavovať na ulici. S moskvičom s ČS vlajkou aj s kamarátmi predávali v Rakúsku popolníky a iný "ktyštál" - podľa jeho slov -čím väčší gýč, tým viac išiel na odbyt. Koncov 90-tych rokov som ho stretol a povedal mi, že chce mať peniaze a moc.
    Takže si dobre rozmyslite, koho budete voliť.
    publikované: 22.04.2012 20:57:49 | autor: makmak (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Pán Juraj Mác patrí do väzenia
    Pán Juraj Mác zakladá firmu za firmou, presúva tam ľudí, neplatí štátu ani zamestnancom. Vozí sa na Ferrari v milionárskych pretekoch a mesačne si z firmy pre seba vyťahuje vyše 100 tisíc euro. Ľudom dlhuje niekoľko mesiacov mzdy, ale založil firmu, ktorá im požičiava na vysokú úrok. Toto je pán Juraj Mác a vizitka firmy Most Híd.
    publikované: 05.05.2012 11:21:04 | autor: Jano (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. makmak
    voľby sa už za nami, roztržky ešte nie. Neviem, kedy si bol naposledy s Jurkom - Zbojníkom, ale keď by náhodou sa mal stať skamenelinou, tak bohužiaľ nič z neho nenájdu, lebo nemá skelet.
    ďakujem
    publikované: 06.05.2012 18:05:40 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Jano,
    Je to arogantný, tvrdý, módou ovplývajúci muž, ktorý ide tvrdo vpred. Nepozerá do strán a na spodinu podriadených už vôbec nie! Že nechal upadnúť Metalurg, dal firmu do konkurzu, odkvačkol si povinnosť veľký Machyňa a podal hromadnú sťažnosť na prokuratúru a ľudí donútil ísť na úrad práce, bohužiaľ vyrieši len to, že Mác sa obohatí ešte viac a veeeeľmi pochybujem, že ľudia dostanú dlžné mzdy a odstupné z garančného fondu. Štát ho neprinútil odvádzať odvody do sociálky viac ako 2 roky a tak zopakujem posledné riadky článku==Nerozumiem, ako takéto prechmaty môže naša prokuratúra umožňovať. Neverím, že sa pokojnou cestou v správe nášho štátu niečo zmení. Ak budeme mať za primátorov miest, županov VUC-ečiek, a poslancov, nielen územných celkov, ale i NR SR, nikdy náš štát prosperovať nebude, ale len jeho jedinci.
    publikované: 06.05.2012 18:13:11 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  9. mác...
    Poznám osobne bol som u nich doma ten dom je vybavený až moc luxusne široko ďaleko taký není ....môžem povedať aj niekoľko kilometrov
    publikované: 06.08.2013 22:21:57 | autor: admin (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. mác...
    Sociálna Poisťovňa
    http://www.socpoist.sk/zoznam-dlznikov-emw/487s?kriterium=string&sword=metalurg&x=0&y=0

    930 894 je dlh voči štátu voči nám všetkým
    link si uložím a spravím reklamu na webe :)
    publikované: 06.08.2013 22:43:07 | autor: admin (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. admin
    reklamu mu prosím ťa nerob! Radšej zbuntoš tých kompetentných, aby bili na poplach. Mác je prihlásenýna okružný let na Mesiac. Kto vie za čo? Ono nám stačí ísť zasa do Metalurgu a budeme sa cítiť ako na mesiaci - vytrhané stroje, linky, diery po dielňach, pece idú len sem tam, niektorí ľudia pracujú, niektorí sa len ponevierajú. Skúšobňa, do ktorej chodili vzorky z celej Európy, lebo bola špičková, nemá z čoho a aké skúšky robiť. No jedným slovom šoooookkkkkk!!!! Takto sa "rozširuje" úspešnosť podnikania a zabezpečenia práce v okolí Dubnice- Momentálne majú vraj obrovskú zákazku hlavne na odliatky z Ruska. Lenže som veľmi zvedavá, ako budú plniť výrobu. Odborníkov zostalo len zopár, linky vytrhané, formy sa robia zo samotvrdnúcich zmesí a nikdy nebol dostatok financií na zakúpenie kvalitných surovín a tak som zvedavá, či o nejaký krátky čas nebudú chcieť z hovna upliesť bič.
    publikované: 07.08.2013 14:10:48 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014