Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Spolupráca s odborníkmi sa vyplatí - Insolvenčné centrum



Skúsenosti Insolvenčného centra špecialistov Odkúpenia - Spoločnosti | SK
sú k nezaplatenie


"Pomáhame predovšetkým těm, ktorí chcú ukončiť podnikanie. Rovnako silnou stránkou nášho záberu je aj poradenstvo v tejto problematike " hovorí zástupca spoločnosti, ktorý sa zaoberá problematiku insolvencií a konkurzy spolocnosti.



Spoločnosť je na trhu v Českej republike aj Slovensku už 5 rokom. Jej skúsenosti sú naozaj k nezaplatenie.  Pomáhá spoločnostem aj fyzickým osobám podnikateľov pry úskaliam spojeným väčšinou s ukončením podnikanie. Najčastejšou formou vyhlásenia konkurzu je ukončenie podnikania a vo špecifických prípadoch aj reorganizácie pri oddĺženie spoločností.


Odborník ušetrí čas aj nemálo financií

"Pracovali sme pre široké spektrum firiem z Čiech i zo Slovenska. Predmetom ich podnikanie bol rôznorodý. Jednalo sa  napríklad o firmy podnikajúce v obore poľnohospodárstva, drevospracujúcom priemysle, stavebníctve až po cestovné kancelárie. Klienti, ktorí by potrebovali poradiť v otázkach svojho ďalšieho podnikanie, by sa mali obrátiť na odborníki s likvidácii aj oddlžením spolocností. Ušetria si nielen prípadnú administratívu, ale taktiéž svoj čas aj nemalé finančné prostriedky "dodáva zástupca spoločnosti.


Zdroj: Odkúpenie - Spoločnosti | SK

Exekúcie - Oddlženie | stály odkaz

Komentáre

  1. Exekuce-pojeti
    Bohuzel exekuce jsou v soucasnem pojeti jak v Cechach tak na Slovensku pouze nastroj jak ponizit lidskou dustojnost.Dluhy se sice maji platit jen mne prijde v rozporu se slusnosti a dobrymi mravy aby treba dluh 1000 Kc byl za par let navysen az na pomalu 30 tisic.To je prachsprosta zlodejina a toho kdo schvalil takovy zakon bych postavil pred Mezinarodni soud za zlociny proti lidskosti.Exekuce jsou vseobecne zlodejsky hyenizmus.Nechaji Vas na ulici jen aby se veritel a exekutor najedli moc penez.Mela by se vest statistika kolik lidi stacilo spachat sebevrazdu diky exekuci.Je videt ze v Teto spolecnosti a myslim Tim i Slovensko neni neco v poradku.Ze se porusuje Ustava je vic nez zrejme.Ono ne vsechno co umoznuje zakon je normalni a eticke.V tomto pripade je to uchylka ktera potrebuje zavcasu lecit jeste driv nez vyjde nastvany narod do ulic
    publikované: 08.02.2013 18:14:41 | autor: Ivan (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014