Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tento vikend…

take zhrnutie

Tento víkend

Nuž a tak mám za sebou ďalší víkend... celkom vydarený by sa aj dalo povedať, podľa toho aké boli očakávania. Keďže ja už nečakám od ničoho nič, tak tento víkend moje očakávania prekonal. Celkom úspešne som prežil Valentína ani som si nejako neuvedomil že nejaký taký sviatok bol. Nikdy som ten sviatok nemal rád až na jeden rok. Väčšinou som nikoho nemal a pôsobil na mňa tento sviatok dosť depresívne, aj keď na mňa v poslednej dobe už pôsobí depresívne úplne všetko... asi aj ja pôsobím depresívne na ľudí okolo mňa, ale čo už.

                Vrátim sa k tomu víkendu... dnes je nedeľa a za posledne 4 dni som každý deň niekam cestoval. Vo štvrtok som bol na celkom zaujímavom výlete zo spolužiakom na jednom hrade. V piatok som bol v práci a potom som šiel domov, v sobotu som bol v tatrách... a dnes,  dnes sa vraciam na internát, takže každý  deň som strávil vo vlaku aspoň 3 hodiny. Celkom je to fajn. Ako som už spomínal ja cestujem vlakom veľmi rád. Asi mi to bude chýbať  keď doštudujem. Po pravde ani veľmi doštudovať nechcem. (niežeby som sa nechcel učiť), ale celkom sa mi páči život, akým žijem teraz. Bezstarostný, síce aj bezradostný ale s tým  asi veľa nenarobím.


len tak.. | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014