Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Vittek un bestione strapotente -Vittek naprostá beštia.

..a novinárske prasačinky naších novinárov


                                                      Gattuso & Vittek

Prečítal som si reakcie na  Gazzetta dello Sport   a priadne som sa pobavil na výroku  Vittek  un bestione strapotente -Vittek naprostá beštia.

http://www.gazzetta.it/Speciali/Mondiale_2010/Squadre/24-06-2010/umiliati-slovacchia-71207123469.shtml


Je to trefné a zároveň milé, keď novinári takto nadávajú naším hráčom. Prácu niektorých našich novinárov a redaktorov by som  však prirovnal k exhibicionistovi na ulici, zahalenému v dlhom plášti, čakajúcemu na príležitosť odhaliť svoju nahotu a šokovať. Túto úchylku odhaľovania a odbavovania sa pred verejnosťou, kde bez akéhokoľvek rešpektu a  často s imaginárnym pocitom, že verejnosť sa zaujíma o ich „novinárske prasačiny“ považujem za nebezpečný a odsúdeniahodný jav.

    Za trápne považujem napríklad využitie ľudských chýb trénera slovenskej reprezentácie, ktorému z môjho pohľadu vždy išlo o reprezentovanie Slovenska vo svete, v tom najlepšom svetle a nemalou mierou sa zaslúžil o postup slovenskej reprezentácie na naše prvé majstrovstvá sveta. Naša reprezentácia nielen zaujala svojimi kvalifikačnými výsledkami pred majstrovstvami sveta, ale aj  skromným vystupovaním počas týchto majstrovstiev, ktoré dodnes zažili už nejednu blamáž futbalových velikánov. Naším „pseudonovinárom“ samozrejme asi už chýbali šťavnaté témy, ktorými  by zaujali a tak sa zhostili hesla „Sme na futbale a tak si kopnime a rovno do Waissa“ . Myslím si, že po dnešnom výsledku našej reprezentácie je najvyšší čas zahaliť vaše nevýrazné  egá, ktoré  šokovali len svojou plytkosťou a úbohosťou, a porozmýšľať o inej profesii. Ja osobne ani nezavadím o články novinára, ktorý si buduje svoju „charizmu“  neprofesionálnym prístupom a doslova lacným, preležaným tovarom z výpredaja, za ktorý si nezaslúži ani cent.


 

                                                          Marek Hamšík


Futbal slovenskej reprezentácie voči Taliansku som bohužiaľ nevidel, ale s predchádzajúcim názorom by som sa stotožnil aj po prípadnej prehre našej reprezentácie. Na športe je krásne to, že výhry sú sladkou odmenou za všetku drinu a prehry poučením s ďalšou motiváciou. A to neplatí len v športe, ale aj v živote.

Kto neprehráva, tak si potom nemôže vychutnať slastný pocit víťazstva.


Ďakujeme chlapci.

 


S prianím pekného dňa ORAVAK


 



 


Spoločnosť | stály odkaz

Komentáre

  1. bolo to super :-P
    a ešte to super bude, škoda, že Karhanovi neboloo dopriate ísť na MS... hnusná achilovka...
    publikované: 25.06.2010 08:51:58 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Škoda
    o totálnej ruptúre achilovky by som vedel rozprávať- pol roka som bol o barlách a rok bez športu. bŕŕŕŕ
    publikované: 25.06.2010 09:01:53 | autor: orava (e-mail, web, autorizovaný)
  3. velmi dobry blog,
    som stastny obcan Slovenska!!! uplne do bodky suhlasim so vsetkym, orava :) budem drzat palce aby chlapcom ostala radost zo hry a aby ju odovzdali aj v nesledujucom zapase ;)
    publikované: 25.06.2010 09:21:23 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. vcerajsok bol skvely:)
    v kutiku duse som verila, ze vyhrame, zapas bol nadherny i ked nadstaveny cas bol pomaly na infarkt...Janko Muchovie krajsi darcek k meninam ani nemohol dostat ...a my ne-Jankovia tiez:)
    publikované: 25.06.2010 11:32:55 | autor: SOB (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. achilovka?
    ani nehovor, 19.7 idem pod nôž....
    publikované: 25.06.2010 12:36:05 | autor: snezka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. úúúúúúps
    ...držím palce, po operácii nezanedbaj rehabilitáciu a neponáhľaj sa...mne neskôr veľmi pomohli kolieskové korčule... teraz je to na 90% OK
    publikované: 25.06.2010 13:11:41 | autor: orava (e-mail, web, autorizovaný)
  7. BRAVOOO, CHLAPCI!!!
    Rozpačitý výkon našich futbalistov s Novým Zélandom a vyslovený debakel a pasivitu v zápase s Paraguajom naši futbalisti plne odčinili včera, keď poslali PRVÝKRÁT v histórii (!!!) Talianov domov z MS vo futbale UŽ zo základnej skupiny!!! Naši hrali včera ako keby z veľkej učebnice futbalu. Ono je pravda, že Taliani už od svojho prvého vystúpenia na MS 2010 v JAR pôsobia akosi trochu čudne, nie tak razantne, kreatívne a vyslovene hravo a futbalovo majstrovsky, ako sme na nich všetci zvyknutí - nuž ale to je ich problém. (Veď s Novým Zélandom dokázali Taliani remízovať len vďaka rozhodcom vymyslenej jedenástke...) Rozhodne sa však "špageťáci" včera proti našim snažili, veď tie dva góly, čo nám dali, boli "vypracované", "vymakané" - neboli úplne zadarmo, aj keď naša obrana mohla viac zapracovať. Trochu sporný by sa mohol javiť aj ten talianskemu mužstvu neuznaný gól kvôli ofsajdu a aj to, či Škrteľ suplujúc brankára Janka Muchu nevykopával loptu náhodou už tesne spoza bránkovej čiary, ale... Rozhodca to všetko, myslím si, napokon posúdil spravodlivo a objektívne. Rozhodujúci je výsledok - len ten sa zapíše do histórie - a do našej futbalovej i vôbec športovej histórie sa zapíše zlatým písmom. Len tak ďalej, chlapci! Keby tak Pán Boh dal a motyka vystrelila v náš prospech aj pri najbližšom zápase našich futbalistov už v osemfinále proti Holandsku... :-)
    publikované: 25.06.2010 14:40:34 | autor: futbalomil (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. oravák,
    dobre si to zhodnotil! Ja mám doma veeeľmi ťažkú pozíciu. Obrovská presila je na moje triezvejšie hodnotenie hry, oproti trom chlapom. V predchádzajúce dni sa mi smiali, lebo som povedala , že vyhrajú. Síce som zle tipovala, ale výhra je. Samozrejme, ani ja som neverila, že by sme úradujúceho majstra mohli vyradiť. Môj syn ,aktívny fotbalista, horekoval pred pár rokmi, že som zbytočne dvacku vyhodila, nezmyselným tipovaním. A ja som vyhrala takmer 5000,- Sk. Týmto chcem povedať, že šťastie sa vždy môže obrátiť a v športe nič nie je isté.

    Tak už nebude známy iba Alfons Mucha , iba Muchovci z Terchovej, ale i Jano Mucha , fotbalista
    publikované: 25.06.2010 17:53:39 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Novinári musia platiť hypotéky ...
    a napíšu čokoľvek, aby boli čítaní, lebo vyššia čítanosť znamená viac peňazí, teda aj pre nich ako novinárov...a naša masa ľudu bude čítať, počúvať tam, kde sa "kydá" a nie kde sa rozumne uvažuje, rozvažuje...
    publikované: 26.06.2010 01:10:06 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014