Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Lebo povedal, že som jedna z mnoha..

Všetko to začalo tak krásne.. A potom sa to pokazilo ako mávnutím prútika.. Btw. je to magor!
Ó áno už dávno som nič nenapísala. Prečo asi? Že by som nemala čas? A možno mala len som sa na to nezmohla? V podstate je to nepodstatné. Prečo?! Lebo som povedala!!

Nie nie prepáčte. Potrebujem zo seba dostať všetko sklamanie. Je zvláštne vrhnúť sa do vzťahu len aby som nebola osamelá. Ó áno nejeden krát som to urobila i ja. Bolo to dávno a teraz to veľmi ľutujem. Dlho som už bez partnera a je mi veľmi dobre. Niet na čo si sťažovať. Dlho som odolávala všetkým nápadníkom. Doteraz nechápem kde sa všetci vzali alebo kde stratili svoj jasný zrak. Možno len ošiaľ s mojich jamiek na lícach. Alebo len jednoducho boli osamelí a chceli niekoho mať pri sebe! Po takom vzťahu už však netúžim! Je prázdny a to nepotrebujem.
No ale k veci. Nedávno.. Teda fakt nedávno som sa zaľúbila ale bláznivo zaľúbila do muža, ktorého už pomerne dosť dlhú dobu(skoro dva roky) úspešne odpaľujem, ignorujem a som k nemu presne tak chladná ako ku všetkým ostatným mužom. No tak som sa zaľúbila. Poviete si, že čo je na tom. Lenže to ešte ani zďaleka nekončí.
I on mi dával najavo, že som mu sympatická. Bol to pekný týždeň plný dlhých a duchaplných rozhovorov. Zrazu prišiel ďalší týždeň a správal sa chladne, sarkasticky.. Zostala som z toho zmätená no bojovala som do posledného dychu.
Keď v tom mi z ničoho nič napísal pravdu. Že mal zoznam niekoľkých dievčat ktoré si preskúšal a, že ja som nebola medzi nimi. Že hoc sa mu páčim našiel lepšiu a krajšiu. Ó áno. Dobrý argument a ja som ho brala. Veď na svete je mnoho krásnych, inteligentných a charizmatických žien(medzi, ktoré ja samozrejme nepatrím).
Lenže viete si predstaviť ako ma zrazilo na kolená keď mi povedal, že mal zoznam žien? Že si z nich vyberal? Moja krv začala v tom okamihu vrieť a keby mi to nenapísal cez hlúpy facebook ale osobne povedal tak by som ho asi začal škrtiť a zabila. Nie však kvôli tomu, že si nevybral mňa. Ale kvôli tomu, že ublížil i mnoho iným ženám.
Prepáčte mi moju mluvnicu ale som krajne rozčúlená keď si na to čo i len spomeniem. Mám chuť vrieskať, plakať a jančiť od hnevu i smútku.
A čo mám z toho teraz? Zlomené srdce, pocit zúfalstva a nezmyselný článok na blogu. Čuduj sa svete pomaličky sa zo mňa stáva troska resp. blázon.
No a teraz? Dnes? Je 22. januára a ja mám ísť na vigíliu obrátenia sv. Pavla spievať. Bláznovstvo. Stretnem ho tam. Viem, že áno, pretože patrí do jedného zo spoločenstiev, ktoré u bratov kapucínov v Žiline funguje. Volá sa neokatechumenát a viem, že tam bude. Písal mi či prídem.
A najhoršie je, že keď budem počas sv. omše spievať on sa bude môcť na mňa pozerať a ja si to ani neuvedomím.
Obávam sa dnešného dňa i dnešného večera. To všetko mi spôsobuje takú nervozitu ako ani včerajšia skúška z biológie(a to je už čo povedať!). A tak si tu vylievam svoju dušu a snažím sa zbaviť nervozity.

Ak to bude vo vašej moci myslite na mňa hoďte k Pánovi za mňa nejakú strelnú modlitbičku. Prosím vás o to ako jeden z bláznivých blogerov, ktorý by sa bez blogu psychicky zrútili.

Ja neinteligetná, nepekná, egocentrická, ironická a psychicky labilná Michaela Jana sa s vami lúčim a večer ak sa podarí vám poviem ako to dopadlo...

Každodennosť dní | stály odkaz

Komentáre

  1. Michaela Jana ,
    ==Zlomené srdce, pocit zúfalstva a nezmyselný článok na blogu.==dobre , že si to napísala. Článok nezmyselný nie je, možno si aj niektorej inej pomohla. Myslím, že sa ti i trochu uľavilo, keď si zlosť sem ťukala. Lenže, neoplatí sa ti za ním smutiť, nervy ničiť.
    publikované: 22.01.2011 12:13:31 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. joan
    mysli pozitívne. Iste, nie vždy sa to hodí, treba sa držať reality, ale ak už niečo nie je tak, ako si predstavuješ, ostáva ti vždy aspoň to pozitívne myslenie - to je najlepšou modlitbou. Viera Boha ti v tomto nepomôže. Teda ak Boha vnímaš ako niečo nezávisle od Teba existujúce, ako vonkajšia personifikácia ega, bytosť s vlastnou vôľou.. Čo si myslím, že asi áno, keďže sa hlásiš ku kresťanstvu. Také niečo môže fungovať na posmelenie, no záleží na tom, čo chceš sama a nie čo chcú ostatní. Ostatní ti v tom môžu pomôcť, rovnako ako ty môžeš pomôcť ostatným. Veľa šťastia.
    publikované: 22.01.2011 14:51:03 | autor: helloboy88 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Jana,
    ucime sa slusenostami, tak naozaj nemusis byt ani nervozna ani zufala, ani ..jednoducho to treba brat ako skusenost...myslim si, ze za clovekom ktory nas nechce nestoji za to na neho mysliet a este aj zufat.. V prvom rade si slobodna teraz(kazdy zavazok zavazuje) a navyse bohatsia o skusenost. Tak dvihni hlavku, sa usmej a uvedom si, ze si len a a len ziskala.. :)
    publikované: 22.01.2011 16:11:53 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Všetkým,
    vám veľmi ďakujem. Vážim si vaše rady i veľmi cenné komentáre.
    publikované: 23.01.2011 17:26:20 | autor: joan (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Ja si tiež myslím
    že si len získala ako hovorí jajaj-ka.
    Som zvedavý (klamem, lebo viem) ako sa zachová tá "krajšia, múdrejšia, šikovnejšia, vrtkejšia, vtipejšia..." keď sa dozvie o zozname... (a to že sa dozvie je 100%-né)
    Vypni hruď a choď to niekam osláviť, že si sa tak ľahko zbavila nejakého "pinďúra", ktorý ti nesiaha ani po členky.

    =jeden z bláznivých blogerov, ktorý by sa bez blogu psychicky zrútili.= :DDD som Ďalší z nich :D
    publikované: 23.01.2011 18:20:36 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. :),
    Ach ste úžasný :) Ďakujem za povzbudenia a nakopnutia vpred. Máte pravdu. Zobrala som si ponaučenie a zároveň som našla námet na napísanie nezmyselného príspevku :)
    publikované: 23.01.2011 18:59:27 | autor: joan (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014