Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Milan FILIPKO- trener slovenskich skokanov

Trener Tomasa ZMORAYA a dalsich slovenskich skokanov...

Zial, okrem toho, ze Milan Filipko trenuje nasich skokanov nic viac o nom neviem.

Je to velmi smutne, ze internetova strana SLZ nepise nic o ludoch bez ktorich by vlastne zimne sporty na Slovensku neexistovali. Ved taky skokan sa nedokaze sam pripravit a sam naucit tohoto "remesla" ...

Teraz nas mlady skokan-Tomas Zmoray- vystartuje na LGP. Urcite sa ludia budu zaujmat nielen o neho, ale aj o jeho trenera. Dufam ze sa mi ozve alebo sam trener (a napise nieco blizsie o sebe), alebo aspon nejake udaje o nom najdem na SLZ. Dufam ...

Zatial len niekolko fotiek:

M. Filipko filmuje a startuje svojho skokana, Velenje, fot. D. Pietrzak


Slovenski skokani | stály odkaz

Komentáre

  1. ...
    Je to trochu smutne. Pozeram sa na navstevnost tohto clanku a mozem povedat, ze vela ludi tu bolo a nikdo z nich nepozna trenera, lebo mi nezostavili ziadne informacie.
    Ziadne informacie nie su ani na google ani na wikipedii...
    A co je este cudnejsie na wikipedii nie su ziadne informacie o nasich skokanov. Ale predsa tam kazdy to moze vpisat. Chlapci-skokani nelenosit ale napisat nieco o sebe, ved Vy najlepsie viete co ste dosial dosiahli. Asi si neuvedomujete, ze my fanusikovia nemozeme najst nikde informacie ...
    A ze sa ludia o to zaujmaju nech svedci ze najvacsiu navstevnost na tomto blogu maju vysledky Majstrovstiev Slovenska a hned po tom informacia o Jakubovi Moravcikovi!!!
    publikované: 17.07.2008 08:08:48 | autor: zuzka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Otázka na trénera alebo kompetetntných ....
    Videl som pár fotiek slovenských skokanov na jednej poľskej a nemeckej stránke ale reklamné miesta boli úplne prázdne majú skokani na slovensku vôbec niekého sponzora ?alebo prečo teda neni na ich voľných reklamných miestach ? však taká reklama na kombinéze alebo prilbe je celkom dobre platená?
    publikované: 17.07.2008 22:48:43 | autor: fanúšik (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Filipko
    Ciekawa osoba tego trenera :) ja ze swojej strony zapraszam na www.skocznia24.net , gdzie opublikowano felieton o Milanie Filipko.
    publikované: 22.02.2009 18:49:10 | autor: pawe (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014