Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

STV má nový web

STV s novou tvárou. Bude tento bombastický začiatok predzvesťou úspechu, alebo je to bublina ktorá po pár dňoch spľaskne?

Rok 2004 bude pre STV skutočne zlomový. Riaditeľ STV Richard Rybníček má pred sebou neľahkú úlohu. Rozhodol sa postaviť STV na nohy.

Začal tvrdo, vyhazof dostalo viac ako 1000 ľudí. STV Podarilo sa mu to ustáť a má schválnený nový rozpočet. 1.1.2004 sa predstavila nová tvár STV a taktiež nový web, ktorý je oproti tomu pôvodnému oveľa košatejší a nacpaný informáciami.  Veľmi slušné popisy programov, obrázky a tiež iné užitočné informácie (ako aktuálne kurzy, počasie). Zaujímavé su témy spravodajských relácii, ktoré sú spracovávané textovo a je to v televíznom podaní akási pridaná hodnota. Škoda, že to nie je doplnené odkazmi na súvisace články mimo web, prípadne do vlastného archívu. Každopádne je vidieť, že STV sa asi inšpirovalo webo ČT, čo nie je na škodu.


web | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014