Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Skokani sa pripravuju na zimnu sezonu

Uz za par dni zacina zimna sezona. Co robia teraz najlepsi skokani sveta?

Vraj na Slovensku taketo podrobnosti nikoho nezaujmaju a o tom si moze kazdy precitat na ceskom webe (tak mi niekdo povedal) ale niektore informacie som tam nenasla takze som si dovolila Vas nimi otravovat ;)

 

SLOVENSKO:

Nasi skokani trenovali  v rakuskom Villachu. Podrobnosti zial nepoznam.

 

POLSKO

Teraz trenuju vo finskom Vuokatti na mostiku K90. O par dni cestuju do Kuusamo/Ruka vyskusat si velky mostik na ktorom budu prve sutaze Svetoveho Pohara v sezone 2009/10.

 

NORSKO

Povodne mali trenovat na svojom mostiku v Lillehammeri, ale kedze mostik nie je pripraveny odcestovali do finskeho Rovaniemi. Na par dni sa zastavia aj na mostiku v Kuusamo

 

FINSKO

Cely finsky mansaft trenuje v Rovaniemi, kde sa v sobotu uskutocnia prve preteky na snehu. Po tejto sutazi trener rozhodne ktora osmicka Finov sa zucastni sutaze SP v Kuusamo.

 

RAKUSKO

V tychto dnoch oddychuju v Egipte. Po navrate mali naplanovane prve skoky na snehu v Lillehammeri (ak mostik bude pripraveny)

 

SLOVINSKO

Po sustredeni v Turecku teraz cakaju na prvy zasnezeny mostik v okoli. Ked ho nenajdu budu trenovat na hmote v Kranji. Len Jernej Damjan trenuje uz v Rovaniemi

 

FRANCUZSKO

Dnes odcestovali do finskeho Vuokatti. V nedelu a pondelok by si mali zaskakat aj v Kuusamo.

 

RUSKO

Po tyzdnovom sustredeni na spanielskej Tenerife dostali 4 tyzdnove prazdniny.

 


Aktuality | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014