Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Amaury Nolasco

Alebo Fernando Sucre z Prison Break, odsúdený za prepadnutie obchodu so zbraňou.
Celé meno : Amaury Nolasco
Miesto narodenia : Portoriko
 
Amaury Nolasco sa narodil v Portoriku, kde na univerzite študoval biológiu. Štúdium ho priviedlo k tomu, že sa chcel dať na medicínu a stať sa doktorom, ale oslovil ho režisér, ktorý ho okamžite obsadil do televíznej reklamy. Po účinkovaní v niekoľkých reklamách sa presťahoval do New Yorku, kde navštevoval American British Dramatic Arts School. Zdokonalil sa v Shakespearových drámach, pričom sa sústredil na techniku jazyka a svojou prácou sa často objavoval na javisku. Onedlho sa začal objavovať v epizódnych rolách v seriáloch ako Air$$, CSI Kriminálka Las Vegas a Pohotovosť. Svoju prvú významnejšiu rolu získal vo filmovom hite Rýchlo a zbesilo 2, kde stvárnil vyzývateľa v prvých pretekoch pod menom Orange Julius. Zahral si vo filme Mr. 3000 spolu s Berniem Mecom a nedávno vo filme The Benchwarmers. Ďalej hral v seriáloch George Lopez, Eve a CSI Kriminálka New York. Medzi jeho záľuby patrí tenis, ktorý si zahrá v jeho terajšom bydlisku Los Angeles.

Prison Break | stály odkaz

Komentáre

  1. Amaury;)
    ...je borec;)...strašne sa mi páči ako stvárnil Fernanda Sucreho...má nádherný úsmev:))) a keď je nervózny, tak je strašne cool;)
    publikované: 05.04.2007 00:23:38 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014